BEÜ’de siber kampı

Karadeniz 27.07.2019 - 14:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2155+ kez okundu.
 

BEÜ’de siber kampı

ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi’nde(BEÜ) '81 ilde 81 Siber Kahraman' projesi kapsamında gerçekleştirilen 'Siber Kamp Etkinliği' sona erdi. BEÜ Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bilişim Takımı girişimleri ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından gerçekleştirilen etkinlik iki gün sürdü. Projede ayrılan 50 kontenjana 200'e yakın başvuru olunca kontenjan 64'e çıkartıldı. Katılımcılar online sınavla belirlendi.    Eğitmen Melih Tolga Şahin tarafından 'Bilgi Güvenliğine Giriş', 'Siber Güvenliğe Giriş', 'Saldırı ve Savunma Konseptleri', 'Atak Stratejileri ve Zafiyet Avcılığı', 'Network Topolojileri ve IP Konseptleri', 'Beyaz Şapkalı Hacker Olma Yolunda Kariyer Adımları' konularıyla ilgili eğitimler verildi. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi. Siber Güvenlik Merkez Müdürü ve Zonguldak BEÜ Bilişim Takımı Akademik Danışmanı öğretim üyesi Erkan Çetiner, eğitimin son derece faydalı geçtiğini söyleyerek bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini ifade etti.    

ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi’nde(BEÜ) '81 ilde 81 Siber Kahraman' projesi kapsamında gerçekleştirilen 'Siber Kamp Etkinliği' sona erdi. BEÜ Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bilişim Takımı girişimleri ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından gerçekleştirilen etkinlik iki gün sürdü. Projede ayrılan 50 kontenjana 200'e yakın başvuru olunca kontenjan 64'e çıkartıldı. Katılımcılar online sınavla belirlendi. 

 

Eğitmen Melih Tolga Şahin tarafından 'Bilgi Güvenliğine Giriş', 'Siber Güvenliğe Giriş', 'Saldırı ve Savunma Konseptleri', 'Atak Stratejileri ve Zafiyet Avcılığı', 'Network Topolojileri ve IP Konseptleri', 'Beyaz Şapkalı Hacker Olma Yolunda Kariyer Adımları' konularıyla ilgili eğitimler verildi. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi. Siber Güvenlik Merkez Müdürü ve Zonguldak BEÜ Bilişim Takımı Akademik Danışmanı öğretim üyesi Erkan Çetiner, eğitimin son derece faydalı geçtiğini söyleyerek bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini ifade etti.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi