Biçaklı kavga: 3 yaralı

Karadeniz 13.06.2020 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2202+ kez okundu.
 

Biçaklı kavga: 3 yaralı

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, Serkan K., tartıştığı Fevzi Ş. ile 2 yeğenini bıçaklayarak yaraladı.   Olay, gece yarısı, ilçeye bağlı Gülüç beldesinde meydana geldi. Fevzi Ş. İle arkadaşı Serkan K. arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Serkan K., Fevzi Ş. ile yeğenleri Furkan Ş. ve Doğukan Ş.'yi bıçaklayarak, yaraladı.   Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye alındı. Olay sonrası kaçan Serkan K. ise polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. 

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, Serkan K., tartıştığı Fevzi Ş. ile 2 yeğenini bıçaklayarak yaraladı.

 

Olay, gece yarısı, ilçeye bağlı Gülüç beldesinde meydana geldi. Fevzi Ş. İle arkadaşı Serkan K. arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Serkan K., Fevzi Ş. ile yeğenleri Furkan Ş. ve Doğukan Ş.'yi bıçaklayarak, yaraladı.

 

Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye alındı. Olay sonrası kaçan Serkan K. ise polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi