BİNALİ YILDIRIM'IN YENİ GÖREVİ BELLİ OLDU

04.12.2019 - 10:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3203+ kez okundu.
 

BİNALİ YILDIRIM'IN YENİ GÖREVİ BELLİ OLDU

Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanı olacağı iddia edildi   Eski Başbakan ve İzmir milletvekili Binali Yıldırım'a verilecek yeni görev kulislerde merak konusuyken gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanlığına geçeceği ve bu duruma sıcak baktığı iddia edildi. Gazeteci Hande Fırat bugünkü yazısında, " Binali Yıldırım'ı TBMM Başkanlığı'nda, Mustafa Şentop'u kabinede görürseniz şaşırmayın" dedi. AK PARTİ KULİSLERİ... Hürriyet yazarı Hande Fırat, kongre tarihi için ise 2020 Haziran, Eylül aylarının konuşulduğunu paylaştı. Binali Yıldırım'la ilgili bir dizi yazı kaleme alan Fırat, kulis bilgisini paylaştı. Hande Fırat'ın yazısından o bölüm şöyle: AK Parti kongre çalışmalarını sürdürüyor. Geçen hafta basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongre sürecine giderken çok geniş bir mutfak çalışması yaptıklarını belirtmişti. Kandemir, "Bunu yaparken yeni sosyolojiyi, gelen yeni seçmenin beklentilerini, değişen beklentileri iyi okuma gayreti içindeyiz. Milletin sesine kulak vereceğimiz bir ekip oluşturacağız" dedi. Kongre için bir senelik takvim öngördüklerini açıkladı. Kandemir'in açıklamalarının ardından AK Parti kulislerine baktım. "BİNALİ YILDIRIM SICAK BAKIYOR" Kongre için hedef 2020 Haziran ya da Eylül ayı. Kongre ile parti yönetiminde değişikliğe gidilmesi öngörülüyor. Yine aynı takvimde kabine değişikliği gündemde. Binali Yıldırım'ı TBMM Başkanlığı'nda, Mustafa Şentop'u kabinede görürseniz şaşırmayın. Yıldırım'ın TBMM Başkanlığı'na sıcak baktığını da söyleyeyim.

Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanı olacağı iddia edildi
 

Eski Başbakan ve İzmir milletvekili Binali Yıldırım'a verilecek yeni görev kulislerde merak konusuyken gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanlığına geçeceği ve bu duruma sıcak baktığı iddia edildi.


Gazeteci Hande Fırat bugünkü yazısında, " Binali Yıldırım'ı TBMM Başkanlığı'nda, Mustafa Şentop'u kabinede görürseniz şaşırmayın" dedi.


AK PARTİ KULİSLERİ...


Hürriyet yazarı Hande Fırat, kongre tarihi için ise 2020 Haziran, Eylül aylarının konuşulduğunu paylaştı. Binali Yıldırım'la ilgili bir dizi yazı kaleme alan Fırat, kulis bilgisini paylaştı. Hande Fırat'ın yazısından o bölüm şöyle:


AK Parti kongre çalışmalarını sürdürüyor. Geçen hafta basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongre sürecine giderken çok geniş bir mutfak çalışması yaptıklarını belirtmişti. Kandemir, "Bunu yaparken yeni sosyolojiyi, gelen yeni seçmenin beklentilerini, değişen beklentileri iyi okuma gayreti içindeyiz. Milletin sesine kulak vereceğimiz bir ekip oluşturacağız" dedi. Kongre için bir senelik takvim öngördüklerini açıkladı. Kandemir'in açıklamalarının ardından AK Parti kulislerine baktım.


"BİNALİ YILDIRIM SICAK BAKIYOR"


Kongre için hedef 2020 Haziran ya da Eylül ayı. Kongre ile parti yönetiminde değişikliğe gidilmesi öngörülüyor. Yine aynı takvimde kabine değişikliği gündemde. Binali Yıldırım'ı TBMM Başkanlığı'nda, Mustafa Şentop'u kabinede görürseniz şaşırmayın. Yıldırım'ın TBMM Başkanlığı'na sıcak baktığını da söyleyeyim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi