“Birilerinin telkini ile konuşuyorsa ayrı bir şeydir.”

Rize 18.09.2019 - 19:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1427+ kez okundu.
 

“Birilerinin telkini ile konuşuyorsa ayrı bir şeydir.”

Lojistik merkez polemiğine yeni bir boyut kazandıran eski belediye başkanı Halil Bakırcı RTSO  başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nu topa tuttu. Bakırcı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Rize ziyaretinde gerçekleşen yemek programında aynı masada oturan RTSO başkanı Karamehmetoğlu’nun lojistik merkezle ilgili konuyu gündeme getirmediği halde TV ekranlarda siyasileri hedef alarak konuşmasıyla, asıl amacının arka planda siyaset yapmak olduğunu belirtti.   “Birilerinin telkini ile konuşuyorsa ayrı bir şeydir.”   Bakırcı RTSO Başkanı Karamehmetoğlu’nun biten projeleri sahiplendiğini, henüz başlamayanlar ve devam edenlerle ilgili ise topu siyasilere attığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Rize’ye geldi. Çeşitli programlara katıldı. Sonra Sayın Karamehmetoğlu çıktı bir takım suçlayıcı açıklamalarda bulundu.  Katıldığımız TV programında moderatör arkadaşın sorusu üzerine bende Şaban Bey ticaret odası başkanıdır her ne kadar bunları gündeme getirmesi gerekiyorsa da bunların yeri, zamanı ve zemini vardır. Daha önce ticaret odası başkanı olduğunda Ovit tünelini ben yaptırdım. Organizeyi biz yaptırıyoruz. Lojistiği de yaptıracağız diyordu. 15 gün önce Cumhurbaşkanımızla aynı masada yemek yiyordu.  Acaba bu konuyu aktardı da bir sonuç mu alamadı yoksa ısrar etti de Cumhurbaşkanı mı tersledi. Bunları sormak lazım kendisine. Ticaret Odası Başkanı siyaset yapacaksa doğaldır. Parti değiştirmeyi de sever, sevmiştir de geçmişten beri. Birilerinin telkini ile konuşuyorsa ayrı bir şeydir.” dedi.   “Birileri parti kurmaya çalışıyor belki de oda oraya gidecektir”.   Cumhurbaşkanının son Rize ziyaretinde lojistik merkez konusunun gündeme getirilmediğini belirten Bakırcı, “Biz lojistik merkezin oluşmasını istiyoruz. Takibinin de yapılması gerekiyor. Ben Milletvekillerimizin ikisini aradım. Bu konuyu Şaban Beyle paylaştınız mı? Cumhurbaşkanına ısrarla sordu da olumsuz bir cevap mı aldı böyle konuşuyor. Onlar da bana, ‘Bizim yanımızda bizim olduğumuz ortamda bu konu ticaret odası tarafından hiç gündeme gelmemiştir.’ dedi Gündeme gelmediği halde konuşuluyorsa bunun adı nedir? Arkada siyaset yapıyorsun. Yap. Onu siyasetçi yapar. Birileri parti kurmaya çalışıyor belki de oda oraya gidecektir.” dedi.   Rize Ticaret odası başkanı Rize’de yatırımların nasıl yapılırını araştıracaktır. İktidar partisi ile kavga ederek sorun yaşayarak değil. Aday olduğunda iktidar partisi ile iş yapıyoruz olamadığında iktidar partisi bu işi yapmıyor deme lüksü yoktur. “ dedi.

Lojistik merkez polemiğine yeni bir boyut kazandıran eski belediye başkanı Halil Bakırcı RTSO  başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nu topa tuttu. Bakırcı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Rize ziyaretinde gerçekleşen yemek programında aynı masada oturan RTSO başkanı Karamehmetoğlu’nun lojistik merkezle ilgili konuyu gündeme getirmediği halde TV ekranlarda siyasileri hedef alarak konuşmasıyla, asıl amacının arka planda siyaset yapmak olduğunu belirtti.

 

“Birilerinin telkini ile konuşuyorsa ayrı bir şeydir.”

 

Bakırcı RTSO Başkanı Karamehmetoğlu’nun biten projeleri sahiplendiğini, henüz başlamayanlar ve devam edenlerle ilgili ise topu siyasilere attığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Rize’ye geldi. Çeşitli programlara katıldı. Sonra Sayın Karamehmetoğlu çıktı bir takım suçlayıcı açıklamalarda bulundu.  Katıldığımız TV programında moderatör arkadaşın sorusu üzerine bende Şaban Bey ticaret odası başkanıdır her ne kadar bunları gündeme getirmesi gerekiyorsa da bunların yeri, zamanı ve zemini vardır. Daha önce ticaret odası başkanı olduğunda Ovit tünelini ben yaptırdım. Organizeyi biz yaptırıyoruz. Lojistiği de yaptıracağız diyordu. 15 gün önce Cumhurbaşkanımızla aynı masada yemek yiyordu.  Acaba bu konuyu aktardı da bir sonuç mu alamadı yoksa ısrar etti de Cumhurbaşkanı mı tersledi. Bunları sormak lazım kendisine. Ticaret Odası Başkanı siyaset yapacaksa doğaldır. Parti değiştirmeyi de sever, sevmiştir de geçmişten beri. Birilerinin telkini ile konuşuyorsa ayrı bir şeydir.” dedi.

 

“Birileri parti kurmaya çalışıyor belki de oda oraya gidecektir”.

 

Cumhurbaşkanının son Rize ziyaretinde lojistik merkez konusunun gündeme getirilmediğini belirten Bakırcı, “Biz lojistik merkezin oluşmasını istiyoruz. Takibinin de yapılması gerekiyor. Ben Milletvekillerimizin ikisini aradım. Bu konuyu Şaban Beyle paylaştınız mı? Cumhurbaşkanına ısrarla sordu da olumsuz bir cevap mı aldı böyle konuşuyor. Onlar da bana, ‘Bizim yanımızda bizim olduğumuz ortamda bu konu ticaret odası tarafından hiç gündeme gelmemiştir.’ dedi Gündeme gelmediği halde konuşuluyorsa bunun adı nedir? Arkada siyaset yapıyorsun. Yap. Onu siyasetçi yapar. Birileri parti kurmaya çalışıyor belki de oda oraya gidecektir.” dedi.

 

Rize Ticaret odası başkanı Rize’de yatırımların nasıl yapılırını araştıracaktır. İktidar partisi ile kavga ederek sorun yaşayarak değil. Aday olduğunda iktidar partisi ile iş yapıyoruz olamadığında iktidar partisi bu işi yapmıyor deme lüksü yoktur. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi