Boğulma tehlikesi geçiren 2 kardeş, hastaneye kaldırıldı

Karadeniz 12.08.2019 - 16:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1736+ kez okundu.
 

Boğulma tehlikesi geçiren 2 kardeş, hastaneye kaldırıldı

TRABZON'un Sürmene ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren Muhammet Ali Balcı (17) ile kardeşi Ebubekir Balcı (15), hastanede tedaviye alındı.   Kardeşlerin sağlık durumlarının ciddi olduğu belirtildi. Sürmene'de serinlemek için sahilde denize giren Muhammet Ali Balcı ile kardeşi Ebubekir Balcı, bir süre sonra gözden kayboldu. Sahilde bulunan, gönüllülerden oluşan Sürmene Arama Kurtarma ekibi, denize girerek 2 kardeşi bulup kıyıya çıkarıldı. Çağırılan sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan Balcı kardeşler, ambulansla Sürmene Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan kardeşlerin, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

TRABZON'un Sürmene ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren Muhammet Ali Balcı (17) ile kardeşi Ebubekir Balcı (15), hastanede tedaviye alındı.

 

Kardeşlerin sağlık durumlarının ciddi olduğu belirtildi. Sürmene'de serinlemek için sahilde denize giren Muhammet Ali Balcı ile kardeşi Ebubekir Balcı, bir süre sonra gözden kayboldu. Sahilde bulunan, gönüllülerden oluşan Sürmene Arama Kurtarma ekibi, denize girerek 2 kardeşi bulup kıyıya çıkarıldı. Çağırılan sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan Balcı kardeşler, ambulansla Sürmene Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan kardeşlerin, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi