Bolu Belediyesi'nde 'Halk Günü' yoğun ilgi gördü

Karadeniz 21.06.2019 - 15:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1878+ kez okundu.
 

Bolu Belediyesi'nde 'Halk Günü' yoğun ilgi gördü

BOLU Belediye Başkanı Tanju Özcan 'Halk Günü' nedeniyle yüzlerce kişiyi makamında ağırlayarak, istek ve taleplerini dinledi. Bolu Belediyesi’nde halkın, talep ve şikâyetlerini doğrudan Belediye Başkanı Tanju Özcan’a iletebilmesi amacıyla geçen hafta başlatılan ‘Halk Günü’ uygulamasına bu hafta da devam edildi.   Vatandaşlardan gelen tüm taleplerin belediye birimleri tarafından çözüme kavuşturulması amacıyla bu hafta 2'ncisi gerçekleştirilen Halk Günü’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce vatandaş, sorunlarını ve taleplerini Belediye Başkanı Tanju Özcan’a iletmek için belediyeye geldi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gelen tüm vatandaşları gruplar halinde makamında ağırlayarak, tek tek görüştü ve taleplerini dinledi.  

BOLU Belediye Başkanı Tanju Özcan 'Halk Günü' nedeniyle yüzlerce kişiyi makamında ağırlayarak, istek ve taleplerini dinledi. Bolu Belediyesi’nde halkın, talep ve şikâyetlerini doğrudan Belediye Başkanı Tanju Özcan’a iletebilmesi amacıyla geçen hafta başlatılan ‘Halk Günü’ uygulamasına bu hafta da devam edildi.

 

Vatandaşlardan gelen tüm taleplerin belediye birimleri tarafından çözüme kavuşturulması amacıyla bu hafta 2'ncisi gerçekleştirilen Halk Günü’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce vatandaş, sorunlarını ve taleplerini Belediye Başkanı Tanju Özcan’a iletmek için belediyeye geldi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gelen tüm vatandaşları gruplar halinde makamında ağırlayarak, tek tek görüştü ve taleplerini dinledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi