Bolu'da 65 yaş üstü vatandaşlar caddeleri doldurdu

Karadeniz 24.05.2020 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1557+ kez okundu.
 

Bolu'da 65 yaş üstü vatandaşlar caddeleri doldurdu

BOLU’da, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş üstündeki vatandaşlar, cadde ve parklara akın etti. Bolu’da, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmasına izin verildi. Vatandaşlar izinle birlikte sokağa çıkarak park ve caddelere akın etti. Maske takarak sokağa çıkan vatandaşların, kurallara dikkat ettiği görüldü.   ALTI SAATLİK MUTLULUK YAŞADIK   Kısıtlamasının kalkması ile beraber dışarı çıkan 73 yaşındaki Mehmet Orhan, “Bugün dışarıda olduğumuzdan çok rahat ve ferah durumdayız. Çünkü, şöyle bir dünya gördük, bir rahatlık gördük, bir temiz hava aldık. Allah razı olsun devletimizden, milletimizden bize bugünü gösterdiği için. Yaşımıza, başımıza hürmet edip bizi bayramın birinci günü serbest etti. 6 saat bir mutluluk yaşadık.” diye konuştu. 

BOLU’da, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş üstündeki vatandaşlar, cadde ve parklara akın etti. Bolu’da, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmasına izin verildi. Vatandaşlar izinle birlikte sokağa çıkarak park ve caddelere akın etti. Maske takarak sokağa çıkan vatandaşların, kurallara dikkat ettiği görüldü.

 

ALTI SAATLİK MUTLULUK YAŞADIK

 

Kısıtlamasının kalkması ile beraber dışarı çıkan 73 yaşındaki Mehmet Orhan, “Bugün dışarıda olduğumuzdan çok rahat ve ferah durumdayız. Çünkü, şöyle bir dünya gördük, bir rahatlık gördük, bir temiz hava aldık. Allah razı olsun devletimizden, milletimizden bize bugünü gösterdiği için. Yaşımıza, başımıza hürmet edip bizi bayramın birinci günü serbest etti. 6 saat bir mutluluk yaşadık.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi