Bolu Dağı Tüneli en sakin bayramını geçirecek

Karadeniz 23.05.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1890+ kez okundu.
 

Bolu Dağı Tüneli en sakin bayramını geçirecek

İSTANBUL ile Ankara'yı birbirine bağlayan Bolu Dağı Tüneli, tarihinin en sakin Ramazan Bayramı'nı geçirecek. Geçen yıl Ramazan Bayramı'nda 710 bin aracın geçtiği Bolu Dağı Tüneli'nde personel sayısı da en aza indirildi.   Koronavirüs tedbirleri kapsamında 81 ilde ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması ile İstanbul ve Ankara arasında bulunan, Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı Tüneli en sakin günlerini yaşıyor. Özellikle bayram tatillerinde yaşanan yoğunlukla bilinen TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinden, bu Ramazan Bayramı'nda en az araç geçişi olacak. Kısıtlama nedeniyle yalnızca izin belgesi bulunanlar ile kargo ve ağır tonajlı araçların geçişine izin verilen Bolu Dağı Tüneli'nde, bin ila 2 bin arasında aracın seyretmesi bekleniyor. Tünel bölgesinde görevli Karayolları personeli sayısı da en aza indirildi.   GEÇEN RAMAZAN BAYRAMI'NDA 710 BİN ARAÇ GEÇMİŞTİ   Koronavirüs salgını öncesi günlük ortalama 20 bin aracın geçiş yaptığı Bolu Dağı Tüneli'nden geçen yıl Ramazan Bayramı'nda 710 bin araç geçiş yapmıştı. 

İSTANBUL ile Ankara'yı birbirine bağlayan Bolu Dağı Tüneli, tarihinin en sakin Ramazan Bayramı'nı geçirecek. Geçen yıl Ramazan Bayramı'nda 710 bin aracın geçtiği Bolu Dağı Tüneli'nde personel sayısı da en aza indirildi.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 81 ilde ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması ile İstanbul ve Ankara arasında bulunan, Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı Tüneli en sakin günlerini yaşıyor. Özellikle bayram tatillerinde yaşanan yoğunlukla bilinen TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinden, bu Ramazan Bayramı'nda en az araç geçişi olacak. Kısıtlama nedeniyle yalnızca izin belgesi bulunanlar ile kargo ve ağır tonajlı araçların geçişine izin verilen Bolu Dağı Tüneli'nde, bin ila 2 bin arasında aracın seyretmesi bekleniyor. Tünel bölgesinde görevli Karayolları personeli sayısı da en aza indirildi.

 

GEÇEN RAMAZAN BAYRAMI'NDA 710 BİN ARAÇ GEÇMİŞTİ

 

Koronavirüs salgını öncesi günlük ortalama 20 bin aracın geçiş yaptığı Bolu Dağı Tüneli'nden geçen yıl Ramazan Bayramı'nda 710 bin araç geçiş yapmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi