Bolu'nun doğa harikaları ziyarete açılıyor

Karadeniz 01.06.2020 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1662+ kez okundu.
 

Bolu'nun doğa harikaları ziyarete açılıyor

BOLU'nun doğa harikası tabiat parkları ve milli parkı, 1 Haziran itibariyle  koronavirüs önlemlerine devam edilerek ziyaretçilere açılıyor.  Doğa turizminde  Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olan Bolu'da, Abant ve Gölcük Tabiat Parkları ile Yedigöller Milli Parkı 1 Haziran itibariyle koronavirüs tedbirleriyle yeniden ziyaretçilere açılacak. Abant, Gölcük ve Yedigöller'de spor, yürüyüş ve gezi gibi faaliyetlere sosyal mesafe kuralına uyulması ve maske takılması şartıyla izin verilecek. Ancak mangal yapmak yasak olacak. Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Halka açık alan olan park, bahçe, rekreasyon alanları, piknik alanları, mesire ve ören yerlerinde; piknik, spor, yürüyüş, gezi, balık tutma (mangal hariç) faaliyetleri belirlenen kurallar ve mesafe şartlarına uyularak 1 Haziran’dan itibaren yapılabilecektir. Ziyaretçilerimizin kurallara uymalarını önemle rica ediyoruz" denildi.    'TEDBİRLERİMİZİ ALDIK’   İşletmesi Bolu Belediyesi tarafından yapılan doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'ndaki çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Cennet olarak tabir ettiğimiz Gölcük her yıl 1 milyona yakın ziyaretçi ağırlıyordu. 27 Mart genelgesiyle kapatılmıştı. Yeni genelgeyle birlikte 1 Haziran itibarıyla açılacak. Biz de bu konuyla ilgili tedbirlerimiz aldık. Dezenfeksiyon çalışmalarımızı yaptık. Bu açılış geçtiğimiz yıllara göre tedbirli bir şekilde devam edecek” dedi.  

BOLU'nun doğa harikası tabiat parkları ve milli parkı, 1 Haziran itibariyle  koronavirüs önlemlerine devam edilerek ziyaretçilere açılıyor.  Doğa turizminde  Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olan Bolu'da, Abant ve Gölcük Tabiat Parkları ile Yedigöller Milli Parkı 1 Haziran itibariyle koronavirüs tedbirleriyle yeniden ziyaretçilere açılacak. Abant, Gölcük ve Yedigöller'de spor, yürüyüş ve gezi gibi faaliyetlere sosyal mesafe kuralına uyulması ve maske takılması şartıyla izin verilecek. Ancak mangal yapmak yasak olacak. Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Halka açık alan olan park, bahçe, rekreasyon alanları, piknik alanları, mesire ve ören yerlerinde; piknik, spor, yürüyüş, gezi, balık tutma (mangal hariç) faaliyetleri belirlenen kurallar ve mesafe şartlarına uyularak 1 Haziran’dan itibaren yapılabilecektir. Ziyaretçilerimizin kurallara uymalarını önemle rica ediyoruz" denildi. 

 

'TEDBİRLERİMİZİ ALDIK’

 

İşletmesi Bolu Belediyesi tarafından yapılan doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'ndaki çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Cennet olarak tabir ettiğimiz Gölcük her yıl 1 milyona yakın ziyaretçi ağırlıyordu. 27 Mart genelgesiyle kapatılmıştı. Yeni genelgeyle birlikte 1 Haziran itibarıyla açılacak. Biz de bu konuyla ilgili tedbirlerimiz aldık. Dezenfeksiyon çalışmalarımızı yaptık. Bu açılış geçtiğimiz yıllara göre tedbirli bir şekilde devam edecek” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi