BOŞANMA AŞAMASINA GELEN ALEMDAR'A RİZELİ EŞİNDEN ZOR SORULAR

Magazin 03.12.2019 - 09:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2109+ kez okundu.
 

BOŞANMA AŞAMASINA GELEN ALEMDAR'A RİZELİ EŞİNDEN ZOR SORULAR

Necati Şaşmaz'dan sonra Nagehan Şaşmaz'dan da açıklama geldi Necati Şaşmaz’ın belgeli açıklaması üzerine Rizeli ünlü yazar Ömer Lütfü Mete'nin yeğeni olan eşi  Nagehan Şaşmaz, bu kez de eşinin bu evliliği, Türkiye resmi makamlarından neden sakladığını sordu. Necati Şaşmaz’ın boşanmak üzere olduğu Nagehan Şaşmaz, geçen gün eşinin Amerika’da bir kadınla evli olduğunu iddia etmişti. Bu iddialara belgelerle yanıt veren Necati Şaşmaz’a, eşinden cevap gecikmedi. 'Neden 25 yaş küçük bir kadın ile ABD'de evlilik yaptı?' Nagehan Şaşmaz avukatı Deniz Ketenci aracılığıyla yaptığı açıklamada; Necati Şaşmaz'ın, ABD'de evli olduğuna ilişkin bilgiye ulaştığı belirtilerek, "Müvekkilimizi şikayet hakkını kullandığı için rant peşinde koşmakla suçlayan Şaşmaz'ın öncelikle cevap vermesi gereken sorular, bu evliliği niçin sakladığı, Türkiye'de resmi makamlara neden bildirmediği, kendisinden 25 yaş küçük bir kadın ile niçin ABD'de evlilik yaptığı ve kendi sunduğu belgeye göre neden 4 yıl evli kaldığıdır" dedi. Posta

Necati Şaşmaz'dan sonra Nagehan Şaşmaz'dan da açıklama geldi


Necati Şaşmaz’ın belgeli açıklaması üzerine Rizeli ünlü yazar Ömer Lütfü Mete'nin yeğeni olan eşi  Nagehan Şaşmaz, bu kez de eşinin bu evliliği, Türkiye resmi makamlarından neden sakladığını sordu.


Necati Şaşmaz’ın boşanmak üzere olduğu Nagehan Şaşmaz, geçen gün eşinin Amerika’da bir kadınla evli olduğunu iddia etmişti. Bu iddialara belgelerle yanıt veren Necati Şaşmaz’a, eşinden cevap gecikmedi.


'Neden 25 yaş küçük bir kadın ile ABD'de evlilik yaptı?'

Nagehan Şaşmaz avukatı Deniz Ketenci aracılığıyla yaptığı açıklamada; Necati Şaşmaz'ın, ABD'de evli olduğuna ilişkin bilgiye ulaştığı belirtilerek, "Müvekkilimizi şikayet hakkını kullandığı için rant peşinde koşmakla suçlayan Şaşmaz'ın öncelikle cevap vermesi gereken sorular, bu evliliği niçin sakladığı, Türkiye'de resmi makamlara neden bildirmediği, kendisinden 25 yaş küçük bir kadın ile niçin ABD'de evlilik yaptığı ve kendi sunduğu belgeye göre neden 4 yıl evli kaldığıdır" dedi.


Posta

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi