BU BİR CANİLİK AYNI AİLEDEN 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Türkiye 31.07.2020 - 09:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2392+ kez okundu.
 

BU BİR CANİLİK AYNI AİLEDEN 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Sivas’ta eski sevgili dehşeti! Aynı aileden 4 kişiyi öldürdü Sivas'ta ayrıldığı kız arkadaşının ailesinin evini basan Dursun D., aynı aileden 4 kişiyi tabancayla vurarak öldürdü. İddiaya göre, Kandur ailesinin kızları olan ve eşinden boşanma aşamasında bulunan Gülbeyaz Genç (40) ile Dursun D. telefonda bir süre duygusal ilişki yaşadı. Ancak Dursun D. bir süre sonra kendisinden ayrılmak isteyen kadını ailesini öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine Yeni Mahalle Polis Merkezine başvuran Gülbeyaz Genç, Dursun D. hakkında şikayetçi oldu. Bunu öğrenen Dursun D., Gülbeyaz Genç’in ailesinin yaşadığı eve geldi. Dursun D., üzerinde taşıdığı tabanca ile evde bulunan Turgut Kandur (65), karısı Döndü Kandur, oğlu Can Serkan Kandur (24) ile gelinleri Beyza Kandur’a ateş açtı. Turgut, Beyza ve Can Serkan Kandur olay yerinde, Döndü Kandur ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Acı haberi alarak olay yerine gelen ailenin yakınları sinir krizi geçirdi. Can Serkan Kandur, Beyza Kandur, Turgut ve Döndü Kandur FOTO:DHA YAKALANDI 4 kişiyi öldüren Dursun D., polis ekiplerince yakalandı. Dursun D., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Sivas’ta eski sevgili dehşeti! Aynı aileden 4 kişiyi öldürdü


Sivas'ta ayrıldığı kız arkadaşının ailesinin evini basan Dursun D., aynı aileden 4 kişiyi tabancayla vurarak öldürdü.

İddiaya göre, Kandur ailesinin kızları olan ve eşinden boşanma aşamasında bulunan Gülbeyaz Genç (40) ile Dursun D. telefonda bir süre duygusal ilişki yaşadı.


Ancak Dursun D. bir süre sonra kendisinden ayrılmak isteyen kadını ailesini öldürmekle tehdit etti.


Bunun üzerine Yeni Mahalle Polis Merkezine başvuran Gülbeyaz Genç, Dursun D. hakkında şikayetçi oldu. Bunu öğrenen Dursun D., Gülbeyaz Genç’in ailesinin yaşadığı eve geldi.


Dursun D., üzerinde taşıdığı tabanca ile evde bulunan Turgut Kandur (65), karısı Döndü Kandur, oğlu Can Serkan Kandur (24) ile gelinleri Beyza Kandur’a ateş açtı.


Turgut, Beyza ve Can Serkan Kandur olay yerinde, Döndü Kandur ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.


Acı haberi alarak olay yerine gelen ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.


Can Serkan Kandur, Beyza Kandur, Turgut ve Döndü Kandur FOTO:DHA


YAKALANDI


4 kişiyi öldüren Dursun D., polis ekiplerince yakalandı. Dursun D., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi