Bu da Rize'nin Tosuncuğu

Rize 29.04.2019 - 13:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2562+ kez okundu.
 

Bu da Rize'nin Tosuncuğu

Kısa ismi RESOB olan Rize Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğinin  çalışanı “T.Ş.”nin yıllardır birliğin maddi gelir ve kaynaklarına yasa dışı bir şekilde el koyarak zimmetine geçirdiğinin ortaya çıkması Rize’de adeta ŞOK yarattı.  Yıllardır söz konusu Odalar Birliğinde görev yapan T.Ş.’nin çalışanların başta SGK pirimlerini, vergileri ve diğer bir çok giderlerin ödemelerini yapmayarak paralara yasa dışı bir şekilde el koyarak kendi adına çeşitli işlerde usulsüz olarak ve yasa dışı olarak kullandığı yeni Başkan Güven AKSOY ve yeni yönetiminin titiz çalışmaları sonucunda gün ışığına çıktı.  Bu olumsuz ve vurgun tablo karşısında Başkan Güven AKSOY durumu Rize Cumhuriyet Savcılığı’na bir rapor halinde bildirdi.  Vurgun olayıyla ilgili soruşturma Rize Cumhuriyet Savcılığı’nca derinleştirerek sürdürülürken vurgunu yapan Genel Sekreter T.Ş.’nin görevine de son verildiği açıklandı.  Olayların yargıya yansımaması üzerine RESOB çalışanı  T.Ş. zimmetine geçirdiği paraların bir kısmını ailesinin ve yakınlarının katkılarıyla geri iade ettiği  öğrenildi.  Rize’deki bu üzücü ve çirkin olayın Çiftlikbank’taki Mehmet Aydın’ın milyar liralık vurgununa benzetildiği ve kamuoyunda da “BU DA RİZE’NİN TOSUNCUĞU” olarak değerlendirildi.  Bu arada Rize’nin Tosuncuğu T.Ş.’nin tutuksuz olarak Rize Adliyesi’nde yargılandığı açıklandı.  

Kısa ismi RESOB olan Rize Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğinin  çalışanı “T.Ş.”nin yıllardır birliğin maddi gelir ve kaynaklarına yasa dışı bir şekilde el koyarak zimmetine geçirdiğinin ortaya çıkması Rize’de adeta ŞOK yarattı. 


Yıllardır söz konusu Odalar Birliğinde görev yapan T.Ş.’nin çalışanların başta SGK pirimlerini, vergileri ve diğer bir çok giderlerin ödemelerini yapmayarak paralara yasa dışı bir şekilde el koyarak kendi adına çeşitli işlerde usulsüz olarak ve yasa dışı olarak kullandığı yeni Başkan Güven AKSOY ve yeni yönetiminin titiz çalışmaları sonucunda gün ışığına çıktı. 


Bu olumsuz ve vurgun tablo karşısında Başkan Güven AKSOY durumu Rize Cumhuriyet Savcılığı’na bir rapor halinde bildirdi. 


Vurgun olayıyla ilgili soruşturma Rize Cumhuriyet Savcılığı’nca derinleştirerek sürdürülürken vurgunu yapan Genel Sekreter T.Ş.’nin görevine de son verildiği açıklandı. 


Olayların yargıya yansımaması üzerine RESOB çalışanı  T.Ş. zimmetine geçirdiği paraların bir kısmını ailesinin ve yakınlarının katkılarıyla geri iade ettiği  öğrenildi. 


Rize’deki bu üzücü ve çirkin olayın Çiftlikbank’taki Mehmet Aydın’ın milyar liralık vurgununa benzetildiği ve kamuoyunda da “BU DA RİZE’NİN TOSUNCUĞU” olarak değerlendirildi. 

Bu arada Rize’nin Tosuncuğu T.Ş.’nin tutuksuz olarak Rize Adliyesi’nde yargılandığı açıklandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi