BU İYİ HABER KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Ekonomi 01.06.2020 - 10:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2320+ kez okundu.
 

BU İYİ HABER KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Kamu bankaları konut, taşıt, tatil ve mobilya için yeni kredi paketleri hazırladı.    KONUT KREDİSİNDE FAİZ YÜZDE 0,64'E İNİYOR   Birinci el/sıfır veya ikinci el konut alımlarında düşük faiz oranı ve 12 aya kadar ödemesiz dönemi olan 15 yıla varan vade ile finansman imkanı sunulacak.   Bankalardan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bu tarihi imkandan daha geniş kesimlerin istifade edebilmesi için müşteri başına verilebilecek kredi miktarı sınırlandırılmış olup; üç büyük ilimizde (İstanbul, Ankara ve İzmir)  krediye konu olacak konutlar için 750 bin TL, diğer şehirlerimiz için ise  en fazla 500 bin TL’ye kadar kredi kullandırılabilecektir.   Kredi kullanımında 10’dan başlayan, düşük özkaynak/peşinat oranı uygulanacaktır.  Bu kapsamda birinci el/sıfır konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıla kadar vade ve aylık 0,64 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacaktır.   İkinci el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, azami 15 yıl vade ve aylık 0,74 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacaktır. "  

Kamu bankaları konut, taşıt, tatil ve mobilya için yeni kredi paketleri hazırladı. 

 

KONUT KREDİSİNDE FAİZ YÜZDE 0,64'E İNİYOR

 

Birinci el/sıfır veya ikinci el konut alımlarında düşük faiz oranı ve 12 aya kadar ödemesiz dönemi olan 15 yıla varan vade ile finansman imkanı sunulacak.

 

Bankalardan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bu tarihi imkandan daha geniş kesimlerin istifade edebilmesi için müşteri başına verilebilecek kredi miktarı sınırlandırılmış olup; üç büyük ilimizde (İstanbul, Ankara ve İzmir)  krediye konu olacak konutlar için 750 bin TL, diğer şehirlerimiz için ise  en fazla 500 bin TL’ye kadar kredi kullandırılabilecektir.

 

Kredi kullanımında 10’dan başlayan, düşük özkaynak/peşinat oranı uygulanacaktır.  Bu kapsamda birinci el/sıfır konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıla kadar vade ve aylık 0,64 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacaktır.

 

İkinci el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, azami 15 yıl vade ve aylık 0,74 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacaktır. "

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi