Büfedeki telefon hırsızlığı kamerada

Karadeniz 30.07.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1386+ kez okundu.
 

Büfedeki telefon hırsızlığı kamerada

TRABZON’un Sürmene ilçesinde bir büfede, müşterinin unuttuğu cep telefonu, başka bir müşteri tarafından çalındı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay, öğle saatlerinde ilçe merkezinde bir büfede meydana geldi. Fethullah Kefeli, alışveriş yaptığı büfede cep telefonunu unuttu. Arkasından büfeye gelen başka bir müşteri, ürünlerin üzerinde gördüğü cep telefonunu el çabukluğuyla cebine koydu. Bir süre sonra telefonunun çalındığını fark eden Kefeli, olayı polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başattı.   O ANLAR KAMERADA Hırsızlık anı ise işyerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı, Telefonu çalınan Fethullah Kefeli, şüphelinin çaldığı cep telefonunu geri iade etmesi durumunda davacı veya şikayetçi olmayacağını söyledi. 

TRABZON’un Sürmene ilçesinde bir büfede, müşterinin unuttuğu cep telefonu, başka bir müşteri tarafından çalındı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay, öğle saatlerinde ilçe merkezinde bir büfede meydana geldi. Fethullah Kefeli, alışveriş yaptığı büfede cep telefonunu unuttu. Arkasından büfeye gelen başka bir müşteri, ürünlerin üzerinde gördüğü cep telefonunu el çabukluğuyla cebine koydu. Bir süre sonra telefonunun çalındığını fark eden Kefeli, olayı polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başattı.

 

O ANLAR KAMERADA Hırsızlık anı ise işyerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı, Telefonu çalınan Fethullah Kefeli, şüphelinin çaldığı cep telefonunu geri iade etmesi durumunda davacı veya şikayetçi olmayacağını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi