"Bunu Rizeli olduğum için söylemiyorum.

Siyaset 21.11.2019 - 17:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1674+ kez okundu.
 

"Bunu Rizeli olduğum için söylemiyorum.

Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Tarım ve Orman  Bakanlığınca düzenlenen "3. Türkiye Tarım Orman Şurası" kapanış programında  katılımcılara hitap etti.   KURU ÇAY SATIŞI 115 BİN TONA ÇIKACAK"   Cumhurbaşkanı Erdoğan, çay üreticisine desteklerin de süreceğine  dikkati çekerek konuşmasına şöyle devam etti:   "Bunu Rizeli olduğum için söylemiyorum. Çay saati deyip geçmeyin, çok  önemli. Önümüzdeki yıl yaş çay alım miktarı 650 bin tona, ihracat dahil kuru çay  satışı da 115 bin tona çıkacak.   Doğal kaynaklarımızı korumaya devam edeceğiz. Korunan alan sayısını  599'dan 605'e çıkaracağız. Orman varlığımızı 2020 yılı sonunda 22,9 milyon  hektara ulaştıracağız. Zirai don tahminlerini 493 ilave ile 922 ilçemizin  tamamına inşallah yaygınlaştırıyoruz. Baraj sayımızı 841'den 856'ya çıkarmayı ve  depolama hacmini 178 milyar metreküpe ulaştırmayı hedefliyoruz."   Bundan sonra asıl meselenin, alınan kararların Türkiye'nin, milletin  ve çiftçinin menfaatini en üst düzeyde tutacak şekilde uygulanması olduğunu  belirten Erdoğan, "Sorumluluğumuzun, 17 yıldır bizi gerektiğinde canı pahasına  destekleyen milletimizin kendisine karşı olduğunu aklımızdan çıkarmıyoruz.  Milletimiz için çalışmaya, üretmeye ter dökmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Tarım ve Orman  Bakanlığınca düzenlenen "3. Türkiye Tarım Orman Şurası" kapanış programında  katılımcılara hitap etti.

 

KURU ÇAY SATIŞI 115 BİN TONA ÇIKACAK"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çay üreticisine desteklerin de süreceğine  dikkati çekerek konuşmasına şöyle devam etti:

 

"Bunu Rizeli olduğum için söylemiyorum. Çay saati deyip geçmeyin, çok  önemli. Önümüzdeki yıl yaş çay alım miktarı 650 bin tona, ihracat dahil kuru çay  satışı da 115 bin tona çıkacak.

 

Doğal kaynaklarımızı korumaya devam edeceğiz. Korunan alan sayısını  599'dan 605'e çıkaracağız. Orman varlığımızı 2020 yılı sonunda 22,9 milyon  hektara ulaştıracağız. Zirai don tahminlerini 493 ilave ile 922 ilçemizin  tamamına inşallah yaygınlaştırıyoruz. Baraj sayımızı 841'den 856'ya çıkarmayı ve  depolama hacmini 178 milyar metreküpe ulaştırmayı hedefliyoruz."

 

Bundan sonra asıl meselenin, alınan kararların Türkiye'nin, milletin  ve çiftçinin menfaatini en üst düzeyde tutacak şekilde uygulanması olduğunu  belirten Erdoğan, "Sorumluluğumuzun, 17 yıldır bizi gerektiğinde canı pahasına  destekleyen milletimizin kendisine karşı olduğunu aklımızdan çıkarmıyoruz.  Milletimiz için çalışmaya, üretmeye ter dökmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi