BUNUN BİR ORTA YOLUNU BULUN

Rize 17.12.2019 - 12:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2617+ kez okundu.
 

BUNUN BİR ORTA YOLUNU BULUN

RİZE' liyi MAĞDUR ETMEYİN.   Rize'de uygulanması düşünülen kentsel dönüşüm ve kamulaştırma çalışmaları ile ilgili olarak, Çoban Ateşi Hareketi  RİZE sorumlusu Eyüp DEMİR' den yetkililere uyarı geldi, DEMİR ; yaptığı yazılı açıklamada bölgemizde arazinin ne denli kısıtlı ve değerli olduğunu bilmeyen yoktur, özellikle şehir merkezinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve çiftekavak mevkiinde yapılması planlanan sanayii sitesi için yapılan acil kamulaştırmalar ile ilgili olarak belirlenen birim fiyatları hak sahiplerini mağdur etmiştir. Şehir içinde belediye blokları ve diğer konutlarda yapılması planlanan yatay mimari uygulamasi hak sahiplerini ciddi bir şekilde mağdur edecektir buradan belediye başkanına ve yetkililere seslenmek istiyorum   RİZE için özel olarak hazırlanacak bir proje geliştirilip yatay ve dikey mimarının ortası bulunabilir böylece hak sahiplerinin mağduriyeti giderilmiş olur.hak sahiplerini merkezden uzak mahallelere sürgün etmenin gereği yoktur,bu işin bir orta yolu bulunmalıdır, yılların birikimi olan taşınmazlar bir inat uğruna heba edilmemelidir, insanları mağdur etmeyin. 

RİZE' liyi MAĞDUR ETMEYİN.

 

Rize'de uygulanması düşünülen kentsel dönüşüm ve kamulaştırma çalışmaları ile ilgili olarak, Çoban Ateşi Hareketi  RİZE sorumlusu Eyüp DEMİR' den yetkililere uyarı geldi, DEMİR ; yaptığı yazılı açıklamada bölgemizde arazinin ne denli kısıtlı ve değerli olduğunu bilmeyen yoktur, özellikle şehir merkezinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve çiftekavak mevkiinde yapılması planlanan sanayii sitesi için yapılan acil kamulaştırmalar ile ilgili olarak belirlenen birim fiyatları hak sahiplerini mağdur etmiştir. Şehir içinde belediye blokları ve diğer konutlarda yapılması planlanan yatay mimari uygulamasi hak sahiplerini ciddi bir şekilde mağdur edecektir buradan belediye başkanına ve yetkililere seslenmek istiyorum

 

RİZE için özel olarak hazırlanacak bir proje geliştirilip yatay ve dikey mimarının ortası bulunabilir böylece hak sahiplerinin mağduriyeti giderilmiş olur.hak sahiplerini merkezden uzak mahallelere sürgün etmenin gereği yoktur,bu işin bir orta yolu bulunmalıdır, yılların birikimi olan taşınmazlar bir inat uğruna heba edilmemelidir, insanları mağdur etmeyin. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi