Bürokratların Rize'de akşam sporu

Spor 18.09.2019 - 09:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2473+ kez okundu.
 

Bürokratların Rize'de akşam sporu

Rize'de Kurumlar Arası Spor Etkinlikleri Kaldığı Yerden devam Ediyor !..  Rize Valisi Kemal Çeber, geçen yıl başlattığı  mesai sonrası, Rize’de görev yapan kurum müdürlerinin katılımı ile Yenişehir Spor Salonunda akşam sporu etkinlikleri kaldığı yerden devam ediyor   Vali Kemal Çeber, Rize’de görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin katılımı ile mesai sonrası, Yenişehir Spor Salonunda spor etkinliklerinin startını,Eğitim ve Öğreretim yılının başlamasıyla bu akşam verdi.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’in öncülüğünde ısınma hareketleri ile başlanan spor aktivitelerine, voleybol müsabakası ile  devam etti.  Rize Valisi Kemal Çeber, Emniyet müdürü Nurettin Gökduman, Rize jandarma komutanı Albay Hakan Dedebağı,Rize Vali yardımcısı Abdulah Şen, Rize Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik,Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak,Rize İş Kur Müdürü Hasan Kiraz,Rize Gümrük Müdürü Ekrem Kaya,Rize Deftardar Müdürü Mehmet Doğan,112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü Sultan Yılancı,Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş,Rize Tapu Müdürü Adnan Özhaliloğlu,SSK Müdürü Mustafa Bakırcı,Rize Meteoroloji Müdürü İbrahim Oğuz,Rize Kadostro Müdürü Osman Küçükislamoğlu,Diyanet İşleri Yönetim İşleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin,Rize Göçler İdaresinden Enes Tüfekçi ve Çaykur Genel Müdürlüğü'nden Osman Köseoğlu  Vali Çeber, Emniyet müdürü Nurettin Gökduman, Rize jandarma komutanı Albay Hakan Dedebağı, Rize Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'in takımı, çok rahat bir oyun sonunda,Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak,İş Kur Müdürü Hasan Kiraz'ın yer aldığı takımı 3-0 mağlup etti.  Vali Çeber, spor etkinliğinin ardından yaptığı değerlendirmede; sporun sağlık olduğunu, günün yorgunluğunun ve stresinin en kolay sporla atıldığını, bu yönüyle sporu çok önemsediğini belirterek, Bizim kültürümüzde bir atasözümüz var ‘Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur’. Bizde bu atasözümüzden yola çıkarak haftanın belli günlerinde bütün daire müdürlerimizle bir araya gelerek böyle bir organizasyon yapalım dedik şeklinde konuştu.  Gerçekleştirilen etkinliğe sadece bir spor aktivitesi gözüyle bakmadıklarını belirten Vali Çeber, “Bu etkinlik sayesinde daire müdürlerimiz arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirme şansını yakalıyoruz. Ayrıca birimler arasında, ikili olarak yapılması gereken görüşmeler ile kurumlar arasında paylaşılması gereken konuların da paylaşıldığı bir ortam sağlıyor. Biz bu uygulamayı Karabük’te yapmış ve olumlu sonuçlar almıştık. Rize’de de devam ettirmek istedik” dedi ve herkesi spor yapmaya davet ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.   

Rize'de Kurumlar Arası Spor Etkinlikleri Kaldığı Yerden devam Ediyor !.. 


Rize Valisi Kemal Çeber, geçen yıl başlattığı  mesai sonrası, Rize’de görev yapan kurum müdürlerinin katılımı ile Yenişehir Spor Salonunda akşam sporu etkinlikleri kaldığı yerden devam ediyor  


Vali Kemal Çeber, Rize’de görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin katılımı ile mesai sonrası, Yenişehir Spor Salonunda spor etkinliklerinin startını,Eğitim ve Öğreretim yılının başlamasıyla bu akşam verdi. 


Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’in öncülüğünde ısınma hareketleri ile başlanan spor aktivitelerine, voleybol müsabakası ile  devam etti. 


Rize Valisi Kemal Çeber, Emniyet müdürü Nurettin Gökduman, Rize jandarma komutanı Albay Hakan Dedebağı,Rize Vali yardımcısı Abdulah Şen, Rize Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik,Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak,Rize İş Kur Müdürü Hasan Kiraz,Rize Gümrük Müdürü Ekrem Kaya,Rize Deftardar Müdürü Mehmet Doğan,112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü Sultan Yılancı,Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş,Rize Tapu Müdürü Adnan Özhaliloğlu,SSK Müdürü Mustafa Bakırcı,Rize Meteoroloji Müdürü İbrahim Oğuz,Rize Kadostro Müdürü Osman Küçükislamoğlu,Diyanet İşleri Yönetim İşleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin,Rize Göçler İdaresinden Enes Tüfekçi ve Çaykur Genel Müdürlüğü'nden Osman Köseoğlu 


Vali Çeber, Emniyet müdürü Nurettin Gökduman, Rize jandarma komutanı Albay Hakan Dedebağı, Rize Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'in takımı, çok rahat bir oyun sonunda,Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak,İş Kur Müdürü Hasan Kiraz'ın yer aldığı takımı 3-0 mağlup etti. 


Vali Çeber, spor etkinliğinin ardından yaptığı değerlendirmede; sporun sağlık olduğunu, günün yorgunluğunun ve stresinin en kolay sporla atıldığını, bu yönüyle sporu çok önemsediğini belirterek, Bizim kültürümüzde bir atasözümüz var ‘Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur’. Bizde bu atasözümüzden yola çıkarak haftanın belli günlerinde bütün daire müdürlerimizle bir araya gelerek böyle bir organizasyon yapalım dedik şeklinde konuştu. 


Gerçekleştirilen etkinliğe sadece bir spor aktivitesi gözüyle bakmadıklarını belirten Vali Çeber, “Bu etkinlik sayesinde daire müdürlerimiz arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirme şansını yakalıyoruz. Ayrıca birimler arasında, ikili olarak yapılması gereken görüşmeler ile kurumlar arasında paylaşılması gereken konuların da paylaşıldığı bir ortam sağlıyor. Biz bu uygulamayı Karabük’te yapmış ve olumlu sonuçlar almıştık. Rize’de de devam ettirmek istedik” dedi ve herkesi spor yapmaya davet ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi