Cadde ve sokaklara 'Evde kal, sağlıklı kal' yazdılar

Karadeniz 03.04.2020 - 17:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1872+ kez okundu.
 

Cadde ve sokaklara 'Evde kal, sağlıklı kal' yazdılar

TOKAT'ın Niksar ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokaklara 'Evde kal, sağlıklı kal' yazısı yazıldı. Koronavirüs ile mücadele kapsamında halkın evde kalması için çağrılar sürüyor.   Niksar Belediyesi de bu konuya dikkat çekmek için ilginç bir çalışmaya imza attı. Belediye ekiplerince ilçedeki hastane önleri ve park girişleri ile cadde ve sokaklara 'Evde kal, sağlıklı kal' yazısı yazıldı. Vatandaşların evde kalmalarını isteyen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Hemşehrilerimize meydan, cadde, sokak, hastane önü ve park girişlerindeki uyarıcı yazılarımızla 'Evde kal, sağlıklı kal' diyoruz. Zorunlu haller dışında, vaktimizi evlerimizde geçirelim" dedi. 

TOKAT'ın Niksar ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokaklara 'Evde kal, sağlıklı kal' yazısı yazıldı. Koronavirüs ile mücadele kapsamında halkın evde kalması için çağrılar sürüyor.

 

Niksar Belediyesi de bu konuya dikkat çekmek için ilginç bir çalışmaya imza attı. Belediye ekiplerince ilçedeki hastane önleri ve park girişleri ile cadde ve sokaklara 'Evde kal, sağlıklı kal' yazısı yazıldı. Vatandaşların evde kalmalarını isteyen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Hemşehrilerimize meydan, cadde, sokak, hastane önü ve park girişlerindeki uyarıcı yazılarımızla 'Evde kal, sağlıklı kal' diyoruz. Zorunlu haller dışında, vaktimizi evlerimizde geçirelim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi