Canan Kaftancıoğlu’nun cezası onandı BUNDAN SONRA NE OLACAK

Siyaset 23.06.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2427+ kez okundu.
 

Canan Kaftancıoğlu’nun cezası onandı BUNDAN SONRA NE OLACAK

Canan Kaftancıoğlu’nun cezası onandı   İstinaf mahkemesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yıllar önce yaptığı paylaşımlar nedeniyle verilen 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasını usul ve yasaya uygun buldu. Kaftancıoğlu’na 5 ayrı suçtan 9 yıl 8 ay 20 hapis cezası verilmişti.     YARGITAY YOLUNUN AÇIK OLDUĞU BELİRTİLDİ Dosyanın İstinaf Mahkemesi'ne taşınmasının ardından, dosya üzerindeki incelemesini tamamlayan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını oybirliği ile onadı. Kararda, Yargıtay yolunun açık olduğu belirtildi. AVUKATINDAN KARARA TEPKİ Kaftancıoğlu'nun avukatı Ergün Özer, Halk TV'ye telefonla bağlanarak, kararın kendilerine henüz tebliğ edilmediğini belirterek, tepki gösterdi. Özer, “Daha karar bize tebliğ edilmeden birtakım kanallara servis edilmiş. Elimize gerekçeli karar da henüz ulaşmadı. Elimize ulaşmasını bekleyeceğiz. Geldiğinde gereğini biz de yapacağız. Temyiz yolu açık olan bir karar olacak bu sonuçta. Dolayısıyla yasal süreç devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Canan Kaftancıoğlu’nun cezası onandı
 

İstinaf mahkemesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yıllar önce yaptığı paylaşımlar nedeniyle verilen 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasını usul ve yasaya uygun buldu. Kaftancıoğlu’na 5 ayrı suçtan 9 yıl 8 ay 20 hapis cezası verilmişti.

 

 

YARGITAY YOLUNUN AÇIK OLDUĞU BELİRTİLDİ


Dosyanın İstinaf Mahkemesi'ne taşınmasının ardından, dosya üzerindeki incelemesini tamamlayan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını oybirliği ile onadı. Kararda, Yargıtay yolunun açık olduğu belirtildi.


AVUKATINDAN KARARA TEPKİ


Kaftancıoğlu'nun avukatı Ergün Özer, Halk TV'ye telefonla bağlanarak, kararın kendilerine henüz tebliğ edilmediğini belirterek, tepki gösterdi.


Özer, “Daha karar bize tebliğ edilmeden birtakım kanallara servis edilmiş. Elimize gerekçeli karar da henüz ulaşmadı. Elimize ulaşmasını bekleyeceğiz. Geldiğinde gereğini biz de yapacağız. Temyiz yolu açık olan bir karar olacak bu sonuçta. Dolayısıyla yasal süreç devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi