Çay Kampanyası başsız geçiriyor.

Rize 03.09.2019 - 08:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1965+ kez okundu.
 

Çay Kampanyası başsız geçiriyor.

ÇAYKUR’A GENEL MÜDÜR  Bölgenin belkemiği en büyük KİT’i ÇAYKUR 2019 Çay Kampanyası başsız yani Genel Müdürsüz geçiriyor.  ÇAYKUR’un uzunca bir süredir Vekâleten yürütülmesinin sebebi ne bilmiyorum.  Sonucu ne olursa olsun Vekâletle yönetmeler asaleten gibi değildir. Vekâlet edenler önünü göremez. Bu ÇAYKUR için değil her kurum ve kuruluş için aynıdır.  Vekâleten yürütülen görevlerde sağlıklı imzalar atılamıyor maalesef.   Genel Müdür atanan isim için uzağa gitmeye gerekte yok.  Kurumun başında Vekâleten bulunan hemşerimiz Yusuf Ziya Alim varken başka isim aranmamalı.  ÇAYKUR için Cumhurbaşkanı Vekaleten başarılı olan Yusuf Ziya Alim’in daha başarılı olması için yolunu açmalı ve atamayı yapmaktan imtina etmemelidir.  ÇAYKUR bölge için bizim için vekâletle yönetilemeyecek kadar önemlidir.   Kurumun içinden yetişen Çayı ve ÇAYKUR’u tanıyan bilen Y.Ziya Âlim asaleten atandığında inanıyorum ki daha başarılı hizmetlere imza atacaktır.   Genel Müdürlüğe en yakın isim olan Yusuf Ziya Âlim bölgede kamuoyunun sahiplendiği bir isimdir. Sağdan soldan değil Rize’nin ortasından dürüst, becerikli isim Yusuf Ziya Âlim ismi inanıyorum Sn. Erdoğan tarafından da karşılık bulacaktır.   İsraf etmeyen, eşe dosta, siyasilere gönül almak için hediyelik paket çaylar vermeyen, iş yapan üreticiyi sıkıntıya sokmayan Genel Müdür aranıyorsa bu adam Yusuf Ziya Âlim olmalı. Uzun süredir vekâleten yürütülen makam için yeni Genel Müdür olarak başka isime ihtiyaçta yoktur. 

ÇAYKUR’A GENEL MÜDÜR 


Bölgenin belkemiği en büyük KİT’i ÇAYKUR 2019 Çay Kampanyası başsız yani Genel Müdürsüz geçiriyor. 


ÇAYKUR’un uzunca bir süredir Vekâleten yürütülmesinin sebebi ne bilmiyorum. 


Sonucu ne olursa olsun Vekâletle yönetmeler asaleten gibi değildir. Vekâlet edenler önünü göremez. Bu ÇAYKUR için değil her kurum ve kuruluş için aynıdır. 


Vekâleten yürütülen görevlerde sağlıklı imzalar atılamıyor maalesef.  


Genel Müdür atanan isim için uzağa gitmeye gerekte yok. 


Kurumun başında Vekâleten bulunan hemşerimiz Yusuf Ziya Alim varken başka isim aranmamalı. 


ÇAYKUR için Cumhurbaşkanı Vekaleten başarılı olan Yusuf Ziya Alim’in daha başarılı olması için yolunu açmalı ve atamayı yapmaktan imtina etmemelidir. 


ÇAYKUR bölge için bizim için vekâletle yönetilemeyecek kadar önemlidir.  


Kurumun içinden yetişen Çayı ve ÇAYKUR’u tanıyan bilen Y.Ziya Âlim asaleten atandığında inanıyorum ki daha başarılı hizmetlere imza atacaktır.  


Genel Müdürlüğe en yakın isim olan Yusuf Ziya Âlim bölgede kamuoyunun sahiplendiği bir isimdir. Sağdan soldan değil Rize’nin ortasından dürüst, becerikli isim Yusuf Ziya Âlim ismi inanıyorum Sn. Erdoğan tarafından da karşılık bulacaktır.  


İsraf etmeyen, eşe dosta, siyasilere gönül almak için hediyelik paket çaylar vermeyen, iş yapan üreticiyi sıkıntıya sokmayan Genel Müdür aranıyorsa bu adam Yusuf Ziya Âlim olmalı. Uzun süredir vekâleten yürütülen makam için yeni Genel Müdür olarak başka isime ihtiyaçta yoktur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi