Çay Makası ile çay topladı

Rize 23.05.2019 - 18:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2687+ kez okundu.
 

Çay Makası ile çay topladı

HİNDİSTAN BÜYÜK ELÇİSİ ÇAY MAKASIYLA HASAT YAPTI Bir dizi inceleme ve ziyaretler için Rize’de bulunan Hindistan Türkiye Büyükelçisi Shri Sanjay Bhattacharyya ÇAYKUR’u ziyaret etti. ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından karşılanan Büyükelçi Bhattacharyya Genel Müdür Vekili Alim’e Hindistan’da üretilen çay hediye etti. Genel Müdürlük Makamında bir süre ÇAYKUR hakkında büyükelçi Shri Sanjay Bhattacharyya’ya bilgi veren Alim kendisini ÇAYKUR ürünlerinden hediye etti. Büyükelçi Shri Sanjay Bhattacharyya, Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ile birlikte önce Cumhuriyet Fabrikasına giderek burada yaş çayın işlenme aşamaları hakkında Alim’den bilgi aldı. Ardından Atatürk Çay ve Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’ne çıkan büyükelçi Bhattacharyya bahçelerde inceleme yaptıktan sonra çay makası ile çay hasadı yaptı. Ziyaretin ardından çok memnun olduğunu belirten büyükelçi Shri Sanjay Bhattacharyya Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’e teşekkür etti

HİNDİSTAN BÜYÜK ELÇİSİ ÇAY MAKASIYLA HASAT YAPTI


Bir dizi inceleme ve ziyaretler için Rize’de bulunan Hindistan Türkiye Büyükelçisi Shri Sanjay Bhattacharyya ÇAYKUR’u ziyaret etti. ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından karşılanan Büyükelçi Bhattacharyya Genel Müdür Vekili Alim’e Hindistan’da üretilen çay hediye etti. Genel Müdürlük Makamında bir süre ÇAYKUR hakkında büyükelçi Shri Sanjay Bhattacharyya’ya bilgi veren Alim kendisini ÇAYKUR ürünlerinden hediye etti.


Büyükelçi Shri Sanjay Bhattacharyya, Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ile birlikte önce Cumhuriyet Fabrikasına giderek burada yaş çayın işlenme aşamaları hakkında Alim’den bilgi aldı. Ardından Atatürk Çay ve Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’ne çıkan büyükelçi Bhattacharyya bahçelerde inceleme yaptıktan sonra çay makası ile çay hasadı yaptı.


Ziyaretin ardından çok memnun olduğunu belirten büyükelçi Shri Sanjay Bhattacharyya Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’e teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi