ÇAYI KURTARMAK İÇİN RİZE'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLMELİDİR

Siyaset 02.04.2020 - 13:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1974+ kez okundu.
 

ÇAYI KURTARMAK İÇİN RİZE'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLMELİDİR

Rize’de Salgını Önlemek Ve Çay ‘I Kurtarmak İçin Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edilmelidir. CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz önceki gün yapmış olduğumuz açıklama da Rize’de Sokağa çıkma yasağı ne zaman ilan edilecek diye sormuş ve zamanlamanın Çay sezonun açısından önemini vurgulamıştı. Başkan Deniz, “Sokağa çıkma yasağı getirilsin talebimizi dile getirdiğimizde Rize’deki vaka sayısı 30 ve Ölüm sayısı 1’di. Dün açıklanan rakamlara göre vaka sayısı 92 ölüm sayısı 3, Vaka sayısı ve ölüm sayısı 3 kat artmış. Ve bu artışlar son 1 hafta da gerçekleşti. Dünkü sağlık bakanlığının açıklamasına göre ilimiz de vaka sayısında ilk 15 tedir. Nüfusa göre vaka sayısında ilk 4 ‘te; Vaka sayısına göre Karadeniz’de 2.cidir. Ölüm sayısına göre İlk 10’da Rize’de sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi için neyi bekliyorsunuz Rize’nin 1.ci olmasını mı?” diye sordu. Başkan Deniz,  “Ayrıca ÇAY SEZONU YAKLAŞIYOR; sezonun en az kayıpla giderilmesi için de Rize İl Genelinde acil olarak sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi gerekiyor. Öncelikli önemimizdir. Salgının daha fazla yayılmasını önlemek ve çay sezonunu en az kayıpla gidermek için Rize ‘de acilen sokağa çıkma yasağı ilan edilmelidir” dedi    

Rize’de Salgını Önlemek Ve Çay ‘I Kurtarmak İçin Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edilmelidir.


CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz önceki gün yapmış olduğumuz açıklama da Rize’de Sokağa çıkma yasağı ne zaman ilan edilecek diye sormuş ve zamanlamanın Çay sezonun açısından önemini vurgulamıştı.


Başkan Deniz, “Sokağa çıkma yasağı getirilsin talebimizi dile getirdiğimizde Rize’deki vaka sayısı 30 ve Ölüm sayısı 1’di. Dün açıklanan rakamlara göre vaka sayısı 92 ölüm sayısı 3, Vaka sayısı ve ölüm sayısı 3 kat artmış. Ve bu artışlar son 1 hafta da gerçekleşti. Dünkü sağlık bakanlığının açıklamasına göre ilimiz de vaka sayısında ilk 15 tedir. Nüfusa göre vaka sayısında ilk 4 ‘te; Vaka sayısına göre Karadeniz’de 2.cidir. Ölüm sayısına göre İlk 10’da Rize’de sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi için neyi bekliyorsunuz Rize’nin 1.ci olmasını mı?” diye sordu.


Başkan Deniz,  “Ayrıca ÇAY SEZONU YAKLAŞIYOR; sezonun en az kayıpla giderilmesi için de Rize İl Genelinde acil olarak sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi gerekiyor. Öncelikli önemimizdir. Salgının daha fazla yayılmasını önlemek ve çay sezonunu en az kayıpla gidermek için Rize ‘de acilen sokağa çıkma yasağı ilan edilmelidir” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi