Çayeli’nde Şehitlerimizin Ruhuna Mevlid-İ Şerif Okutuldu.

Rize 05.04.2019 - 14:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2492+ kez okundu.
 

Çayeli’nde Şehitlerimizin Ruhuna Mevlid-İ Şerif Okutuldu.

Çayeli’nde “Polis Haftası” Etkinlikleri Kapsamında Tüm Şehitlerimizin Ruhuna Mevlid-İ Şerif Okutuldu.    Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, başta şehit olan Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-İ Şerif okutuldu. Çayeli İlçe Müftüsü Sayın Mehmet UZUN tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası Çayeli İlçe Müftüsü Sayın Mehmet UZUN tarafından yapıldı. Cuma namazı öncesi Çayeli Yenipazar Mahallesinde bulunan Hacıbaşı (Eski) Camii’nde düzenlen Mevlid-i Şerif programına Çayeli İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet ÖZTÜRK, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çayeli’nde “Polis Haftası” Etkinlikleri Kapsamında Tüm Şehitlerimizin Ruhuna Mevlid-İ Şerif Okutuldu. 
 

Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, başta şehit olan Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-İ Şerif okutuldu. Çayeli İlçe Müftüsü Sayın Mehmet UZUN tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası Çayeli İlçe Müftüsü Sayın Mehmet UZUN tarafından yapıldı.


Cuma namazı öncesi Çayeli Yenipazar Mahallesinde bulunan Hacıbaşı (Eski) Camii’nde düzenlen Mevlid-i Şerif programına Çayeli İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet ÖZTÜRK, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi