ÇAYKUR Çay Tarım Daire Başkanlığına Atama yapıldı

Rize 29.04.2019 - 14:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2192+ kez okundu.
 

ÇAYKUR Çay Tarım Daire Başkanlığına Atama yapıldı

ÇAYKUR’UN YENİ ÇAY TARIM DAİRE BAŞKANI KARAOĞLU OLDU  Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Çay Tarım Daire Başkanlığına, Çaykur İşletme ve Üretim Dairesi Başkanlığı Başuzmanlarından Zeki KARAOĞLU atandı.  1966 yılında Rize’nin Çayeli İlçesinde doğan, Çaykur’un yeni Çay Tarım Daire Başkanı Zeki Karaoğlu, 1989 tarihinde Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. Kısa dönem askerlik vazifesinden sonra, 1992 tarihinde Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Çayeli Sabuncular Çay Fabrikası Müdürlüğünde Mühendis olarak görev başladı. 1994 yılında Çayeli Büyükköy Çay Fabrikasına Mühendis olarak atandı. 2008 yılında aynı fabrikada, işletme ve Üretim Kısım Müdürü olarak görev yaptı. 2009 yılında Çaykur 100 Yıl Çay Paketleme Fabrikasına Fabrika Müdürü Yardımcısı olarak atandı. 2012 yılı içerisinde 100 Yıl Çay Paketleme Fabrikası Müdürlüğüne atandı. 2014 yılından bu yana, Çaykur Genel Müdürlüğü İşletme ve Üretim Daire Başkanlığı Başuzmanlık görevinin ardından, Çaykur Çay Tarım Dairesi Başkanlığına atanan, Zeki Karaoğlu evli ve üç çocuk babasıdır.  

ÇAYKUR’UN YENİ ÇAY TARIM DAİRE BAŞKANI KARAOĞLU OLDU 


Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Çay Tarım Daire Başkanlığına, Çaykur İşletme ve Üretim Dairesi Başkanlığı Başuzmanlarından Zeki KARAOĞLU atandı. 


1966 yılında Rize’nin Çayeli İlçesinde doğan, Çaykur’un yeni Çay Tarım Daire Başkanı Zeki Karaoğlu, 1989 tarihinde Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. Kısa dönem askerlik vazifesinden sonra, 1992 tarihinde Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Çayeli Sabuncular Çay Fabrikası Müdürlüğünde Mühendis olarak görev başladı. 1994 yılında Çayeli Büyükköy Çay Fabrikasına Mühendis olarak atandı. 2008 yılında aynı fabrikada, işletme ve Üretim Kısım Müdürü olarak görev yaptı. 2009 yılında Çaykur 100 Yıl Çay Paketleme Fabrikasına Fabrika Müdürü Yardımcısı olarak atandı.


2012 yılı içerisinde 100 Yıl Çay Paketleme Fabrikası Müdürlüğüne atandı. 2014 yılından bu yana, Çaykur Genel Müdürlüğü İşletme ve Üretim Daire Başkanlığı Başuzmanlık görevinin ardından, Çaykur Çay Tarım Dairesi Başkanlığına atanan, Zeki Karaoğlu evli ve üç çocuk babasıdır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi