ÇAYKUR'DA İŞÇİ İKRAMİYELERİ HESAPLARA YATIRILDI

Rize 30.07.2020 - 10:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2580+ kez okundu.
 

ÇAYKUR'DA İŞÇİ İKRAMİYELERİ HESAPLARA YATIRILDI

İşçi personelimizin 2020 ilave tediye bedelleri, bu gün itibariyle hesaplarına aktarılmış olup, ikramiye bedellerini yarın (31 Temmuz 2020 Cuma günü) ilgili banka hesaplarından çekebileceklerdir. Çalışan işçi kardeşlerimizin emeklerine olan saygımız ve alın terleri kurumadan ödemek isteme çabamız neticesinde, Teşekkülümüzün mali imkânlarını zorlanarak hak ettikleri bu ödeme planlaması oluşturulmuştur.    Her fırsatta Kurumumuzun yanında olan, fedakâr çalışmalarını esirgemeyen işçi kardeşlerimizin Bayramlarını tebrik eder; özellikle Bayram süresince maske, mesafe, temizlik kurallarına daha çok riayet ederek ve tedbiri elden bırakmadan sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir Bayram yaşamalarını Cenab-ı Allah’tan dileriz.  Saygılarımızla. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü

İşçi personelimizin 2020 ilave tediye bedelleri, bu gün itibariyle hesaplarına aktarılmış olup, ikramiye bedellerini yarın (31 Temmuz 2020 Cuma günü) ilgili banka hesaplarından çekebileceklerdir.


Çalışan işçi kardeşlerimizin emeklerine olan saygımız ve alın terleri kurumadan ödemek isteme çabamız neticesinde, Teşekkülümüzün mali imkânlarını zorlanarak hak ettikleri bu ödeme planlaması oluşturulmuştur.   


Her fırsatta Kurumumuzun yanında olan, fedakâr çalışmalarını esirgemeyen işçi kardeşlerimizin Bayramlarını tebrik eder; özellikle Bayram süresince maske, mesafe, temizlik kurallarına daha çok riayet ederek ve tedbiri elden bırakmadan sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir Bayram yaşamalarını Cenab-ı Allah’tan dileriz. 


Saygılarımızla.


Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi