ÇAYKUR'DA MÜDÜRLERE ROTASYON

Rize 04.03.2020 - 09:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3721+ kez okundu.
 

ÇAYKUR'DA MÜDÜRLERE ROTASYON

ÇAYKUR DA ATAMA RÜZGARI Alınan bilgilere göre Çaykur'daki tayin ve atamalar şöyle: Taşlıdere'deki Cumhuriyet Çay Fabrikası müdürü Köksal Kasapoğlu sürpriz bir kararla İyidere Çiftlik Çay Fabrikası Müdürlüğü'ne atandı. Köksal Kasapoğlu'nun yerine Rize Pazarköy fabrikasının Rizeli müdürü İbrahim Akgül Atandı.  İbrahim Akgül'den boşalan PazarKöy Çay  fabrikası Müdürlüğü'ne Büyükçiftik Çay fabrikası Müdürü Nihat Kasapoğlu atandı. Eski Pazar Fabrikası müdürü Mehmet Boşluk Karaca'ya atanırken, İyidere Çaykur Fabrikası Müdürü İbrahim Kurnaz Eskipazar'a atandı.. Çaykur daki atamaların bu ay içindede hızlanması bekleniyor. Bu atamaların geçici görevle yapıldığı ve en kısa sürede asaleten atanması bekleniyor. Köksal l Kasapoğlu, İbrahim Akgül, Nihat Kasapoğlu, Mehmet Boşluk ve İbrahim Kurnaz'ı tebrik ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Makine  Daire Başkanlığı iptal oldu. Yılbaşında baş uzmanlıktan Çaykur Makine Daire başkanlığına atanan  Halis Rakıcı'nın bu geçici ataması iptal edildiği öğrenildi . Mevcut Başkan Bayram Sekmen emekli olmaktan vazgeçince izin dönüşü eski görevine başladı  

ÇAYKUR DA ATAMA RÜZGARI


Alınan bilgilere göre Çaykur'daki tayin ve atamalar şöyle:

Taşlıdere'deki Cumhuriyet Çay Fabrikası müdürü Köksal Kasapoğlu sürpriz bir kararla İyidere Çiftlik Çay Fabrikası Müdürlüğü'ne atandı.


Köksal Kasapoğlu'nun yerine Rize Pazarköy fabrikasının Rizeli müdürü İbrahim Akgül Atandı. 

İbrahim Akgül'den boşalan PazarKöy Çay  fabrikası Müdürlüğü'ne Büyükçiftik Çay fabrikası Müdürü Nihat Kasapoğlu atandı.


Eski Pazar Fabrikası müdürü Mehmet Boşluk Karaca'ya atanırken, İyidere Çaykur Fabrikası Müdürü İbrahim Kurnaz Eskipazar'a atandı..


Çaykur daki atamaların bu ay içindede hızlanması bekleniyor.


Bu atamaların geçici görevle yapıldığı ve en kısa sürede asaleten atanması bekleniyor. Köksal l Kasapoğlu, İbrahim Akgül, Nihat Kasapoğlu, Mehmet Boşluk ve İbrahim Kurnaz'ı tebrik ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.


Makine  Daire Başkanlığı iptal oldu. Yılbaşında baş uzmanlıktan Çaykur Makine Daire başkanlığına atanan  Halis Rakıcı'nın bu geçici ataması iptal edildiği öğrenildi .


Mevcut Başkan Bayram Sekmen emekli olmaktan vazgeçince izin dönüşü eski görevine başladı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi