ÇAYKUR DAHA’DA GÜÇLÜ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Rize 29.01.2020 - 12:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2482+ kez okundu.
 

ÇAYKUR DAHA’DA GÜÇLÜ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

ÇAYKUR DAHA’DA GÜÇLÜ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR     Çay İşletmeleri Genel Müdürü Vekili Yusuf Ziya ALİM, 2020 yılı yaş çay sezonu hazırlıkları çalışmalarının aralıksız devam ettiğini, Çaykur’un her biriminde daha ’da güçlenerek büyümeye devam etiklerini ifade etti.     Çaykur Genel Müdür Vekili ve YK Üyesi Yusuf Ziya ALİM, “Milli ve yerli markamız Çaykur için, çaya değer katmak, dünya markası olma hedefimiz noktasında yurt genlinde ve yurt dışındaki çalışmalarımıza büyük bir inovasyon içerisinde çalışıyoruz.  Evimizin bölgemizin can damarı olan çayımıza sahip çıkmak, en verimli, en kaliteli çayı üretmek bizim en büyük görevlerimizden birisi düşünce ve gayreti ile çalışıyoruz. Geride kalan 2019 yılı yaş çay kampanyamız ve diğer tüm çalışmalarımızı, üretici, işçi, memur, tüketici ve diğer paydaşlarımızla büyük bir berberlik ve birlik içinde, coşkuyla, adeta bir şenlik havasında başarılı bir hasat dönemi geçirdik. Yerli ve milli bir marka olarak çayımızı dünya çapında tanıtma yönündeki çalışmalarımızı hem üretim hem de pazarlama tarafında sürdürüyoruz. Çayımızın kalitesini artırmak için üretim sürecinde üreticilerimizle iş birliği yaparak önlemler alıyoruz. Bu kapsamda bu sene başlatmış olduğumuz" Hayde Çaya " kampanyasının sonuçlarını görmeye başladık. Çay sektörünün tüm paydaşlarını bizden sonraki nesillere bırakacağımız en kıymetli miras olan çayın geleceği için harekete geçmeye davet ettik. Prof. Dr. Ali Rıza Erten ve Zihni Derin gibi öncülerin girişimleri ile bölgemizde yetiştirilmeye başlanan çay, bizim en önemli emanetimiz ve bu emanete sahip çıkma konusunda kararlıyız. Kampanyamızın meyvelerini görmeye başladığımız ikinci sürgünle birlikte hasat dönemimiz daha da şenlendi, üreticimizin desteğiyle çayımızın hem kalitesi hem verimliliği daha da arttı. Bundan sonraki hasat dönemlerinde de bu verimin giderek artacağına, çayımızın tekrar o parlak günlerine döneceğine inancımız tam Bu inançla çalışmaya devam eden Çaykur ' un son 20 yılın rekor çay alımına imza attığını da belirtmekten gurur duyuyoruz. Bununla yetinmeyip çalışmaya devam ediyoruz ve ilkini Rize ' de, ikincisi Giresun’un Tirebolu ilçesindeki Çay Fabrikamızın önünde açtığımız çay tadım ve satış mağazamızı 81 ile yaymak, çayımızı her çeşidiyle önce Türkiye ' nin dört bir yanına sonra da tüm dünyaya tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmalarda üreticimizden işçimize, memurumuzdan mühendisimize emeği geçen, çayımızın değerine her geçen gün artıran herkes, bize bırakılmış bu emaneti gelecek nesillere daha iyi bir şekilde bırakmak için elinden geleni yapmaya devam edecek. 2019 yılını hedeflerimiz doğrultusunda tamamladık, 2020 yılı ise bizim için çok daha fazla çalışacağımız, daha iyi işler ortaya koyacağımız ve kendi rekorlarımızın da üstüne çıkacağımız bir yıl olacaktır inşallah.” dedi.    

ÇAYKUR DAHA’DA GÜÇLÜ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR  

 

Çay İşletmeleri Genel Müdürü Vekili Yusuf Ziya ALİM, 2020 yılı yaş çay sezonu hazırlıkları çalışmalarının aralıksız devam ettiğini, Çaykur’un her biriminde daha ’da güçlenerek büyümeye devam etiklerini ifade etti. 

  

Çaykur Genel Müdür Vekili ve YK Üyesi Yusuf Ziya ALİM, “Milli ve yerli markamız Çaykur için, çaya değer katmak, dünya markası olma hedefimiz noktasında yurt genlinde ve yurt dışındaki çalışmalarımıza büyük bir inovasyon içerisinde çalışıyoruz.  Evimizin bölgemizin can damarı olan çayımıza sahip çıkmak, en verimli, en kaliteli çayı üretmek bizim en büyük görevlerimizden birisi düşünce ve gayreti ile çalışıyoruz. Geride kalan 2019 yılı yaş çay kampanyamız ve diğer tüm çalışmalarımızı, üretici, işçi, memur, tüketici ve diğer paydaşlarımızla büyük bir berberlik ve birlik içinde, coşkuyla, adeta bir şenlik havasında başarılı bir hasat dönemi geçirdik. Yerli ve milli bir marka olarak çayımızı dünya çapında tanıtma yönündeki çalışmalarımızı hem üretim hem de pazarlama tarafında sürdürüyoruz. Çayımızın kalitesini artırmak için üretim sürecinde üreticilerimizle iş birliği yaparak önlemler alıyoruz. Bu kapsamda bu sene başlatmış olduğumuz" Hayde Çaya " kampanyasının sonuçlarını görmeye başladık. Çay sektörünün tüm paydaşlarını bizden sonraki nesillere bırakacağımız en kıymetli miras olan çayın geleceği için harekete geçmeye davet ettik. Prof. Dr. Ali Rıza Erten ve Zihni Derin gibi öncülerin girişimleri ile bölgemizde yetiştirilmeye başlanan çay, bizim en önemli emanetimiz ve bu emanete sahip çıkma konusunda kararlıyız. Kampanyamızın meyvelerini görmeye başladığımız ikinci sürgünle birlikte hasat dönemimiz daha da şenlendi, üreticimizin desteğiyle çayımızın hem kalitesi hem verimliliği daha da arttı. Bundan sonraki hasat dönemlerinde de bu verimin giderek artacağına, çayımızın tekrar o parlak günlerine döneceğine inancımız tam Bu inançla çalışmaya devam eden Çaykur ' un son 20 yılın rekor çay alımına imza attığını da belirtmekten gurur duyuyoruz. Bununla yetinmeyip çalışmaya devam ediyoruz ve ilkini Rize ' de, ikincisi Giresun’un Tirebolu ilçesindeki Çay Fabrikamızın önünde açtığımız çay tadım ve satış mağazamızı 81 ile yaymak, çayımızı her çeşidiyle önce Türkiye ' nin dört bir yanına sonra da tüm dünyaya tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmalarda üreticimizden işçimize, memurumuzdan mühendisimize emeği geçen, çayımızın değerine her geçen gün artıran herkes, bize bırakılmış bu emaneti gelecek nesillere daha iyi bir şekilde bırakmak için elinden geleni yapmaya devam edecek. 2019 yılını hedeflerimiz doğrultusunda tamamladık, 2020 yılı ise bizim için çok daha fazla çalışacağımız, daha iyi işler ortaya koyacağımız ve kendi rekorlarımızın da üstüne çıkacağımız bir yıl olacaktır inşallah.” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi