Çaykur Rizespor, Nadir ve Yasin transferini resmen açıkladı

Spor 24.08.2020 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1992+ kez okundu.
 

Çaykur Rizespor, Nadir ve Yasin transferini resmen açıkladı

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan'ı kadrosuna kattı.   Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamada her iki futbolcu ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Açıklamada, yeni sezonda Nadir Çiftçi'nin 7, Yasin Pehlivan'ın ise 6 numaralı forma ile mücadele edeceği ve futbolcular için önümüzdeki günlerde Rize'de, yeşil mavili kulübün başkanı Hasan Kartal'ın katılımı ile imza töreni düzenleneceği belirtildi. Geçtiğimiz sezonu başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nde geçiren iki futbolcudan Nadir Çiftçi 14, Yasin Pehlivan ise 17 maçta forma şansı buldu.

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan'ı kadrosuna kattı.

 

Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamada her iki futbolcu ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Açıklamada, yeni sezonda Nadir Çiftçi'nin 7, Yasin Pehlivan'ın ise 6 numaralı forma ile mücadele edeceği ve futbolcular için önümüzdeki günlerde Rize'de, yeşil mavili kulübün başkanı Hasan Kartal'ın katılımı ile imza töreni düzenleneceği belirtildi. Geçtiğimiz sezonu başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nde geçiren iki futbolcudan Nadir Çiftçi 14, Yasin Pehlivan ise 17 maçta forma şansı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi