ÇAYKUR YEŞİL VE SİYAH ÇAY PUDRASI DÜNYAYA AÇILIYOR

Rize 22.11.2019 - 23:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2315+ kez okundu.
 

ÇAYKUR YEŞİL VE SİYAH ÇAY PUDRASI DÜNYAYA AÇILIYOR

ÇAYKUR YEŞİL VE SİYAH ÇAY PUDRASI DÜNYAYA AÇILIYOR ÇAYKUR tarafından üretilen ve çayının yanı sıra kek, pasta ve dondurma gibi patisserie ürünlerinde kullanılmaya başlayan siyah ve yeşil çay pudrası Almanya’dan başlayarak tüm dünyaya açılmayı hedefliyor. Kısa sürede gerek matcha çayı olarak gerekse kullanıldığı patisserie ürünlerinde tüketicilerin beğenisini kazanan yeşil ve siyah çay pudrasını dünya pazarına açmayı hedefleyen ÇAYKUR çalışmalarına başladı. ÇAYKUR bu konuda bir kadın girişimci ile yaptığı ön anlaşmayla Almanya’dan başlamak üzere bütün dünyaya, katkı maddesi kullanılmadan üretilen ve dünyanın üzerine kar yağan tek çaylardan üretilen çay pudrasının tanıtım ve satışı yapacak.  

ÇAYKUR YEŞİL VE SİYAH ÇAY PUDRASI DÜNYAYA AÇILIYOR


ÇAYKUR tarafından üretilen ve çayının yanı sıra kek, pasta ve dondurma gibi patisserie ürünlerinde kullanılmaya başlayan siyah ve yeşil çay pudrası Almanya’dan başlayarak tüm dünyaya açılmayı hedefliyor.


Kısa sürede gerek matcha çayı olarak gerekse kullanıldığı patisserie ürünlerinde tüketicilerin beğenisini kazanan yeşil ve siyah çay pudrasını dünya pazarına açmayı hedefleyen ÇAYKUR çalışmalarına başladı. ÇAYKUR bu konuda bir kadın girişimci ile yaptığı ön anlaşmayla Almanya’dan başlamak üzere bütün dünyaya, katkı maddesi kullanılmadan üretilen ve dünyanın üzerine kar yağan tek çaylardan üretilen çay pudrasının tanıtım ve satışı yapacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi