Çaykurspor- Rizespor İşbirliğinde Güzel gelişmeler var

Spor 04.04.2019 - 16:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1637+ kez okundu.
 

Çaykurspor- Rizespor İşbirliğinde Güzel gelişmeler var

ÇAYKURSPOR’UN Ç.RİZESPOR’LA ALT YAPI İŞBİRLİĞİNDE GÜZEL GELİŞMELER       Geçen Mart ayının ortalarında, Çaykur Genel Müdür Vekili, Çaykurspor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya ALİM’ın makamında imzalanan, Çaykur Rize Spor Kulübü ve Çaykurspor Kulübü arasında Amatörde altyapı işbirliği protokolünün ardından, Ç.Rizespor ve Çaykurspor Alt yapı futbol Antrenörleri yaptıkları 20 günlük çalışmayı değerlendirdiler.    Alt yapıda pilot kulüp olarak seçilen, Çaykurspor Amatör futbol altyapı işbirliği çalışmalarının ilk 20 gününde bir araya gelen, Çaykurspor Kulübü As Başkanı Mahir Biberoğlu ve Çaykur Rizespor U14 yaş Altyapı Sorumlu Antrenörü    Bilal Karafazlı toplantı sonrası yaptıkları açıklamada, “Çaykurspor Altyapı Futbol Antrenörlerimizle,  Çaykurspor Kulübü Müdürlüğünde tekrar bir araya gelerek iki kulüp olarak, müşterek yürüttüğümüz alt yapı çalışmalarımızın esas ve usullerini antrenörlerimizle paylaştık. Protokol  anlaşması gereği uygulanması gereken haftalık ve yıllık antreman sayıları, sporcu yaşına göre ve haftada yapılacak antrenman, yılda yapılacak antrenman ve çalışma ayı sayıları bilgilerini   antrenörlerle    paylaştık.  Çalışımlarımızın ilk 20 gününde, iki güzide kulüp olarak bundan böyle altyapılarımızı karşılıklı daha ciddi bir dayanışma ve güç içerisinde birleştirerek geleceğin sporcularını altyapılarımızdan yetiştirmiş olacağız. Bu önemli çalışmayı başlatan, Çaykur Genel Müdür Vekili ve Çaykurspor Kulübü Başkanı sn. Yusuf Ziya Alim, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı sn. Hasan Kartal başta olmak üzere, Çaykur Rizespor Altyapı Yöneticileri sn. Sadullah Köse ve sn. Serkan Karavin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dediler.    HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

ÇAYKURSPOR’UN Ç.RİZESPOR’LA ALT YAPI İŞBİRLİĞİNDE GÜZEL GELİŞMELER    

 

Geçen Mart ayının ortalarında, Çaykur Genel Müdür Vekili, Çaykurspor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya ALİM’ın makamında imzalanan, Çaykur Rize Spor Kulübü ve Çaykurspor Kulübü arasında Amatörde altyapı işbirliği protokolünün ardından, Ç.Rizespor ve Çaykurspor Alt yapı futbol Antrenörleri yaptıkları 20 günlük çalışmayı değerlendirdiler. 

 

Alt yapıda pilot kulüp olarak seçilen, Çaykurspor Amatör futbol altyapı işbirliği çalışmalarının ilk 20 gününde bir araya gelen, Çaykurspor Kulübü As Başkanı Mahir Biberoğlu ve Çaykur Rizespor U14 yaş Altyapı Sorumlu Antrenörü    Bilal Karafazlı toplantı sonrası yaptıkları açıklamada, “Çaykurspor Altyapı Futbol Antrenörlerimizle,  Çaykurspor Kulübü Müdürlüğünde tekrar bir araya gelerek iki kulüp olarak, müşterek yürüttüğümüz alt yapı çalışmalarımızın esas ve usullerini antrenörlerimizle paylaştık. Protokol  anlaşma gereği uygulanması gereken haftalık ve yıllık antreman sayıları, sporcu yaşına göre ve haftada yapılacak antrenman, yılda yapılacak antrenman ve çalışma ayı sayıları bilgilerini   antrenörlerle    paylaştık. 

Çalışımlarımızın ilk 20 gününde, iki güzide kulüp olarak bundan böyle altyapılarımızı karşılıklı daha ciddi bir dayanışma ve güç içerisinde birleştirerek geleceğin sporcularını altyapılarımızdan yetiştirmiş olacağız. Bu önemli çalışmayı başlatan, Çaykur Genel Müdür Vekili ve Çaykurspor Kulübü Başkanı sn. Yusuf Ziya AlimÇaykur Rizespor Kulübü Başkanı sn. Hasan Kartal başta olmak üzere, Çaykur Rizespor Altyapı Yöneticileri sn. Sadullah Köse ve sn. Serkan Karavin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dediler. 

 

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi