Cenaze için geldi, kayboldu

Karadeniz 15.05.2019 - 12:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2603+ kez okundu.
 

Cenaze için geldi, kayboldu

SAMSUN'dan bir akrabasının cenazesi için Fatsa'ya gelen Salim Bodur'dan (87), 2 gündür haber alınamıyor. Yaşlı adam arama çalışması başlatıldı.    Salim Bodur, bir akrabasının cenazesine katılmak için 2 gün önce yaşadığı Samsun'dan Ordu'nun Fatsa ilçesi Küpdüşen Mahallesi'ne geldi.   Cenaze törenine katılan Bodur'dan bir daha haber alınamadı. Aile durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ve polis ekipleri, Bodur'un bulunması için arama çalışması başlattı.

SAMSUN'dan bir akrabasının cenazesi için Fatsa'ya gelen Salim Bodur'dan (87), 2 gündür haber alınamıyor. Yaşlı adam arama çalışması başlatıldı. 

 

Salim Bodur, bir akrabasının cenazesine katılmak için 2 gün önce yaşadığı Samsun'dan Ordu'nun Fatsa ilçesi Küpdüşen Mahallesi'ne geldi.

 

Cenaze törenine katılan Bodur'dan bir daha haber alınamadı. Aile durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ve polis ekipleri, Bodur'un bulunması için arama çalışması başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi