CİM BOM BOMBAYI PATLATTI. BOŞ MUKAVELEYE İMZA ATTI

Spor 05.08.2020 - 15:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2099+ kez okundu.
 

CİM BOM BOMBAYI PATLATTI. BOŞ MUKAVELEYE İMZA ATTI

Galatasaray, devre arasında Medipol Başakşehir'den ayrılan eski futbolcusu Arda Turan ile anlaştı. Milli futbolcu, TT Stadyumu'nda boş mukaveleye imza attı.   beINSports'un haberine göre; Galatasaray, yıldız oyuncu Arda Turan ile anlaşmaya vardı. Hürriyetin haberine göre ise; Arda Turan, TT Stadı'nda görüntülendi ve görüşmeye 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın aracı ile gitti... Sarı-kırmızılılar ile 1+1 yıllık anlaşmaya varan Arda Turan, 66 numaralı formayı giyecek   6 YIL FORMASINI GİYDİ   2000 yılında altyapısına girdiği Galatasaray'ın formasını 6 yıl profesyonel olarak giyen Arda, 2005-2011 yıllarında 130 maça çıkıp 25 gol kaydetti. 33 yaşındaki futbolcu, sarı kırmızılı ekipten 2011 yılında ayrıldı ve Atletico Madrid'in yolunu tuttu. Milli orta saha, daha sonrasında sırasıyla FC Barcelona ve İstanbul Başakşehir'de ter döktü. .

Galatasaray, devre arasında Medipol Başakşehir'den ayrılan eski futbolcusu Arda Turan ile anlaştı. Milli futbolcu, TT Stadyumu'nda boş mukaveleye imza attı.

 

beINSports'un haberine göre; Galatasaray, yıldız oyuncu Arda Turan ile anlaşmaya vardı.


Hürriyetin haberine göre ise; Arda Turan, TT Stadı'nda görüntülendi ve görüşmeye 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın aracı ile gitti...


Sarı-kırmızılılar ile 1+1 yıllık anlaşmaya varan Arda Turan, 66 numaralı formayı giyecek

 

6 YIL FORMASINI GİYDİ
 

2000 yılında altyapısına girdiği Galatasaray'ın formasını 6 yıl profesyonel olarak giyen Arda, 2005-2011 yıllarında 130 maça çıkıp 25 gol kaydetti. 33 yaşındaki futbolcu, sarı kırmızılı ekipten 2011 yılında ayrıldı ve Atletico Madrid'in yolunu tuttu. Milli orta saha, daha sonrasında sırasıyla FC Barcelona ve İstanbul Başakşehir'de ter döktü.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi