Cim Bom Muriç'le Anlaştı

Spor 21.06.2019 - 14:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2366+ kez okundu.
 

Cim Bom Muriç'le Anlaştı

Vedat Muriç'ten flaş Galatasaray hamlesi Transferin gözdesi Vedat Muriç, transferi için devreye girdi. Sarı Kırmızılı ekiple el sıkışan Vedat Muriç, kulübüyle bizzat kendisi görüşüp, kolaylık isteyecek. Aslan’ın forvet bölgesi için bir diğer alternatifleri arasında yer alan ve transferinin gerçekleşmesi en muhtemel isimler arasında gözüken Vedat Muriç ile Galatasaray el sıkıştı. Bonservis konusunda ise çözümsüzlük sürüyor. 25 yaşındaki santrfor için kapıyı 10 milyon Euro’dan açan Çaykur Rizespor Yönetimi’nin, pazarlıklarda 6-7 milyon Euro’ya kadar indiği belirtildi. Ancak bu rakam da Aslan’a yüksek geliyor. Kosovalı futbolcu, kulübüyle bizzat kendisi görüşüp, kolaylık isteyecek.

Vedat Muriç'ten flaş Galatasaray hamlesi


Transferin gözdesi Vedat Muriç, transferi için devreye girdi. Sarı Kırmızılı ekiple el sıkışan Vedat Muriç, kulübüyle bizzat kendisi görüşüp, kolaylık isteyecek.


Aslan’ın forvet bölgesi için bir diğer alternatifleri arasında yer alan ve transferinin gerçekleşmesi en muhtemel isimler arasında gözüken Vedat Muriç ile Galatasaray el sıkıştı. Bonservis konusunda ise çözümsüzlük sürüyor. 25 yaşındaki santrfor için kapıyı 10 milyon Euro’dan açan Çaykur Rizespor Yönetimi’nin, pazarlıklarda 6-7 milyon Euro’ya kadar indiği belirtildi.


Ancak bu rakam da Aslan’a yüksek geliyor. Kosovalı futbolcu, kulübüyle bizzat kendisi görüşüp, kolaylık isteyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi