Çıra için çam ağaçlarını yonttular

Karadeniz 14.07.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2873+ kez okundu.
 

Çıra için çam ağaçlarını yonttular

BARTIN-Karabük sınırlarında yer alan Uluyayla mevkisinde, çam ağaçlarının çıra için balta ile yontulması tepki çekti.   Bartın’ın Ulus ilçesi ile Karabük’ün Safranbolu ilçesi sınırları arasında kalan 950 rakımlı Uluyayla’ya pikniğe gidenler, çam ağaçlarının gövdelerinin yontulmasına tepki gösterdi. Çam ağaçlarının, çıra elde etmek için balta ve bıçakla gövdesinden inceltildiği görüldü. Yaylaya pikniğe giden vatandaşlar duruma tepki göstererek, çam ağaçlarının özelliğinin büyük ölçüde kaybettiğini söyledi. 

BARTIN-Karabük sınırlarında yer alan Uluyayla mevkisinde, çam ağaçlarının çıra için balta ile yontulması tepki çekti.

 

Bartın’ın Ulus ilçesi ile Karabük’ün Safranbolu ilçesi sınırları arasında kalan 950 rakımlı Uluyayla’ya pikniğe gidenler, çam ağaçlarının gövdelerinin yontulmasına tepki gösterdi. Çam ağaçlarının, çıra elde etmek için balta ve bıçakla gövdesinden inceltildiği görüldü. Yaylaya pikniğe giden vatandaşlar duruma tepki göstererek, çam ağaçlarının özelliğinin büyük ölçüde kaybettiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi