Çok fazla top kaybettik taça attık

Spor 15.09.2019 - 22:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2107+ kez okundu.
 

Çok fazla top kaybettik taça attık

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 0-0 biten Göztepe maçı ardından çok fazla top kaybettiklerini, rakibin oyunu soğuttuğunu ve pozisyon üretmekte zorlandıklarını söyledi. Kendi saha ve seyircisi önünde geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanından alınan bir puanın moralliyle kazanmak istediklerini ifade eden Kartal, “İlk yarı pozisyonlarımız var. Fakat gol noktasında üretmekte güçlük çektik. Rakip oyunu soğuttu, bizde tempomuzu yükseltemedik. İkinci yarı biraz daha pozisyonlar üretmeye çalıştık. Arkada boşluk bırakmadık. Rakibin hızlı oyuncuları vardı. Bir tane pozisyon verdik. Fakat oyun boyunca çok fazla top kaybettik taça attık. Kısır bir maç oldu. Önümüzdeki haftalarda neleri daha iyi yapabiliriz diye değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta yine evimizde oynayacağız. Futbol oyununu geliştirmek oynamak istiyoruz hakemlerinde buna göre kararlarında değerlendirme yapmasını istiyoruz” dedi. TUNA: BUNDAN SONRA FARKLI BİR GÖZTEPE SAHADA OLACAK Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, bu karşılaşmadan önce üç haftadır kazanamadıklarını belirterek, “Rize’de kazanmak istiyorduk. Bunu yapmaya çalıştık. Yapamadıklarımız da var. Dikine oynayan oyuncularımızla geçişleri gerçekleştiremedik. Teknik oynayan oyuncularımız dikine oynamaya çalıştı. Bugün yine galip gelemedik. İleriki haftalar için oyunumuz değişti, gelişti. Rizespor bizi iyi analiz etti. Bizde rakibimizi iyi analiz ettik. Çok pozisyon zenginliği yoktu ama iki takımda iyi mücadele etti. Göztepe için 4 haftalık süreç bir geçiş dönemine dönüştü. Bundan sonra çok faklı bir Göztepe sahada olacak bunu biliyorum çünkü bu takımla yaşıyorum. Biz ne yapacağımızı biliyoruz” diye konuştu.  

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 0-0 biten Göztepe maçı ardından çok fazla top kaybettiklerini, rakibin oyunu soğuttuğunu ve pozisyon üretmekte zorlandıklarını söyledi.

Kendi saha ve seyircisi önünde geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanından alınan bir puanın moralliyle kazanmak istediklerini ifade eden Kartal, “İlk yarı pozisyonlarımız var. Fakat gol noktasında üretmekte güçlük çektik. Rakip oyunu soğuttu, bizde tempomuzu yükseltemedik. İkinci yarı biraz daha pozisyonlar üretmeye çalıştık. Arkada boşluk bırakmadık. Rakibin hızlı oyuncuları vardı. Bir tane pozisyon verdik. Fakat oyun boyunca çok fazla top kaybettik taça attık. Kısır bir maç oldu. Önümüzdeki haftalarda neleri daha iyi yapabiliriz diye değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta yine evimizde oynayacağız. Futbol oyununu geliştirmek oynamak istiyoruz hakemlerinde buna göre kararlarında değerlendirme yapmasını istiyoruz” dedi.

TUNA: BUNDAN SONRA FARKLI BİR GÖZTEPE SAHADA OLACAK

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, bu karşılaşmadan önce üç haftadır kazanamadıklarını belirterek, “Rize’de kazanmak istiyorduk. Bunu yapmaya çalıştık. Yapamadıklarımız da var. Dikine oynayan oyuncularımızla geçişleri gerçekleştiremedik. Teknik oynayan oyuncularımız dikine oynamaya çalıştı. Bugün yine galip gelemedik. İleriki haftalar için oyunumuz değişti, gelişti. Rizespor bizi iyi analiz etti. Bizde rakibimizi iyi analiz ettik. Çok pozisyon zenginliği yoktu ama iki takımda iyi mücadele etti. Göztepe için 4 haftalık süreç bir geçiş dönemine dönüştü. Bundan sonra çok faklı bir Göztepe sahada olacak bunu biliyorum çünkü bu takımla yaşıyorum. Biz ne yapacağımızı biliyoruz” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi