Çoruh Elektrik iftarda buluştu

Rize 21.05.2019 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1676+ kez okundu.
 

Çoruh Elektrik iftarda buluştu

Yıllardır  Genelenk hal alan ramazan ayının ikinci haftasında Çoruh elektrik Rize  il müdürlüğü Çalışanlarına, geçmişte bu hizmet sektörüne emeği geçip emekli olanlara iftar yemeği alisikligini bu ramazanda da devam ettirildi.           Çoruh Elektrik Rize İl Müdürü Cabir KADIOGLU nun   Ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyon da Kurumun Ombusmani Sultan YILMAZ   Şirket Müdürü Mehmet AYDIN Yatirim müdürü Ömer YAŞAYAN, idari işler müdürleri Trabzon İl Müdürü,  Rize burokrasisinin renkli  yüzü Davut AKSOY, Hizmet Adami Abdulkadir UZUNOGLU,  Rize'de ki siviltoplum kuruluşlarının başkanları,  Sendika temsilcileri,  Rize ilçe şefleri ve çalışanları ve emeklileri  ve muhendislerin iştirakleri ile Rize'nin kültür Sanat yardımlaşma derneklerinde  altın harflerle ismini yazdıran Bahattin KARALİ yakamoz  tesislerinde iftarda bir araya geldi. İftar vesilesiyle  hasret giderilip birlik beraberlik duguları içerisinde geçmiş anılar yad edildi. Her misafirin memnuniyet duydugu yemek de Hızır TURUT hocanın dualarıyla sonlandı.    

Yıllardır  Genelenk hal alan ramazan ayının ikinci haftasında Çoruh elektrik Rize  il müdürlüğü Çalışanlarına, geçmişte bu hizmet sektörüne emeği geçip emekli olanlara iftar yemeği alisikligini bu ramazanda da devam ettirildi.
         

Çoruh Elektrik Rize İl Müdürü Cabir KADIOGLU nun   Ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyon da Kurumun Ombusmani Sultan YILMAZ   Şirket Müdürü Mehmet AYDIN Yatirim müdürü Ömer YAŞAYAN, idari işler müdürleri Trabzon İl Müdürü,  Rize burokrasisinin renkli  yüzü Davut AKSOY, Hizmet Adami Abdulkadir UZUNOGLU,  Rize'de ki siviltoplum kuruluşlarının başkanları,  Sendika temsilcileri,  Rize ilçe şefleri ve çalışanları ve emeklileri  ve muhendislerin iştirakleri ile Rize'nin kültür Sanat yardımlaşma derneklerinde  altın harflerle ismini yazdıran Bahattin KARALİ yakamoz  tesislerinde iftarda bir araya geldi.


İftar vesilesiyle  hasret giderilip birlik beraberlik duguları içerisinde geçmiş anılar yad edildi.


Her misafirin memnuniyet duydugu yemek de Hızır TURUT hocanın dualarıyla sonlandı.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi