Çorum'da maske, sosyal mesafe denetimi

Karadeniz 08.07.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1701+ kez okundu.
 

Çorum'da maske, sosyal mesafe denetimi

ÇORUM’da polis ekiplerince koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Kentte polis ekiplerince, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimi yapıldı.   Denetimlerde polis ekiplerince durdurulan otomobildeki maskesiz sürücüye maske kuralı ihlalinden 900 TL para cezası kesildi. Sürücü ise ‘Aracımda tek ben varım’ diyerek cezaya itiraz etti. Bahabey Caddesi’ndeki denetimlerde de ‘maskem yok’ diyen bir çocuğa polis memuru maske alıp hediye etti. Maskesini takan çocuk polislere teşekkür etti. 

ÇORUM’da polis ekiplerince koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Kentte polis ekiplerince, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimi yapıldı.

 

Denetimlerde polis ekiplerince durdurulan otomobildeki maskesiz sürücüye maske kuralı ihlalinden 900 TL para cezası kesildi. Sürücü ise ‘Aracımda tek ben varım’ diyerek cezaya itiraz etti. Bahabey Caddesi’ndeki denetimlerde de ‘maskem yok’ diyen bir çocuğa polis memuru maske alıp hediye etti. Maskesini takan çocuk polislere teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi