COVİD-19 TEST SONUÇLARI BELLİ OLDU

Sağlık 05.08.2020 - 11:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1851+ kez okundu.
 

COVİD-19 TEST SONUÇLARI BELLİ OLDU

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bir haftadır  hastanede tedavi gören Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün son yapılan COVİD-19 testlerinin negatif çıktığı ve hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.   Yaklaşık 10 gün önce kendisinde var olan belirtiler üzerine hastaneye başvuran ve burada yapılan testlerinin pozitif çıkmasının ardından tedavi altına  alınan Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün yapılan tüm testleri negatif çıktı.   Hastaneden taburcu olarak kendisini evde İzolasyın altına alan Türüt'ün dün yaptırdığı testlerinin negatif çıktığı ve Kovid-19'u atlattığı öğrenildi.    

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bir haftadır  hastanede tedavi gören Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün son yapılan COVİD-19 testlerinin negatif çıktığı ve hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.
 

Yaklaşık 10 gün önce kendisinde var olan belirtiler üzerine hastaneye başvuran ve burada yapılan testlerinin pozitif çıkmasının ardından tedavi altına  alınan Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün yapılan tüm testleri negatif çıktı.
 

Hastaneden taburcu olarak kendisini evde İzolasyın altına alan Türüt'ün dün yaptırdığı testlerinin negatif çıktığı ve Kovid-19'u atlattığı öğrenildi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi