Cumhuriyet Savcısı otomobiliyle takla attı

Güncel 28.05.2019 - 21:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2754+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Savcısı otomobiliyle takla attı

KARABÜK’te, kontrolden çıkan otomobilin refüje çarparak takla atması sonucu sürücü Kastamonu Cumhuriyet Savcısı Recep Salkımtaş hafif yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde D-755 Karayolu Asit köyü mevkiinde meydana geldi.   Kastamonu’dan Ankara'ya giden Kastamonu Cumhuriyet Savcısı Recep Salkımtaş (30) yönetimindeki 03 FF 356 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ters duran otomobilden hafif yaralı olarak çıkan Salkımtaş’ın tedavisi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Polis, yol kenarına park ettikleri araçlarından inip refüjde bekleyen meraklı sürücüleri uyararak uzaklaştırdı. Salkımtaş daha sonra otomobilin çekiciye konularak yoldan kaldırılmasını takip etti.  

KARABÜK’te, kontrolden çıkan otomobilin refüje çarparak takla atması sonucu sürücü Kastamonu Cumhuriyet Savcısı Recep Salkımtaş hafif yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde D-755 Karayolu Asit köyü mevkiinde meydana geldi.

 

Kastamonu’dan Ankara'ya giden Kastamonu Cumhuriyet Savcısı Recep Salkımtaş (30) yönetimindeki 03 FF 356 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ters duran otomobilden hafif yaralı olarak çıkan Salkımtaş’ın tedavisi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Polis, yol kenarına park ettikleri araçlarından inip refüjde bekleyen meraklı sürücüleri uyararak uzaklaştırdı. Salkımtaş daha sonra otomobilin çekiciye konularak yoldan kaldırılmasını takip etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi