DEMİREL‘in Rizeli dostları BABA ‘yı UNUTMADI.

Siyaset 17.06.2019 - 14:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2708+ kez okundu.
 

DEMİREL‘in Rizeli dostları BABA ‘yı UNUTMADI.

  DEMİREL ‘in dostları BABA ‘yı UNUTMADI.    Türkiye Cumhuriyeti’nin  9.CUMHURBAŞKANI merhum Süleyman DEMİREL ölümünün 4.yılında bir gurup siyaset ve yol arkadaşı tarafından RİZE de dualarla anıldı.  Gurup adına bir açıklama yapan Çoban Ateşi Hareketi KARADENİZ sorumlusu ve eski il başkanı Eyüp DEMİR yaptığı açıklamada : merhum cumhurbaşkanının siyasete, demokrasiye, RİZE ve KARADENİZ e verdiği önemi ve kattığı kazanımlara değinerek DEMİREL adı CUMHURİYET ve demokrasi ile özdeşleşmiş bir isim olmuştur devlet adamı denince akıllarda kalan en güzel örnektir. Bu özellikte bir lider yetişmesi zordur. Yeri hala dolmamıştır. Kolay kolay da dolacağa benzemiyor. DEMİREL adı demokrasimizin temel taşıdır. Darbelerin ve muhtıraların hem kendisinin hem de yol arkadaşlarının üzerinde bir küçük leke bile bulamadığı bir siyasetçi idi. O’nun bize emaneti olan misyon ve hiçbir zaman dilinden düşürmediği DEMOKRASİ vurgusu bizim için yol haritası olacaktır.  Siyasi hayatı boyunca özellikle KARADENİZ ve RİZE’ye ayrı bir önem ve insanına özel değer veren rahmetli Cumhurbaşkanımıza bu gün bizler ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Bölgemizin kalkınması, imarı ve inşası için her zaman desteğini ve yardımını gördüğümüz merhum DEMİREL adı, bizler tarafından ömrümüz oldukça yaşatılacaktır.  Çoban Ateşi Hareketi olarak merhum Cumhurbaşkanımızı saygı, özlem ve rahmetle yad ediyoruz. Programın sonunda katılımcılar merhum Cumhurbaşkanı ile olan anılarını anlatarak özlemlerinin dile getirdiler. Programın sonunda  başta M.Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere demokrasi şehitleri Adnan MENDERES ve arkadaşlarına, ayrıca tüm terör şehitleri ve bu güzel yurdu vatan yapan şehitlerimize dualarla programa son verildi. 

 

DEMİREL ‘in dostları BABA ‘yı UNUTMADI. 

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin  9.CUMHURBAŞKANI merhum Süleyman DEMİREL ölümünün 4.yılında bir gurup siyaset ve yol arkadaşı tarafından RİZE de dualarla anıldı. 


Gurup adına bir açıklama yapan Çoban Ateşi Hareketi KARADENİZ sorumlusu ve eski il başkanı Eyüp DEMİR yaptığı açıklamada : merhum cumhurbaşkanının siyasete, demokrasiye, RİZE ve KARADENİZ e verdiği önemi ve kattığı kazanımlara değinerek DEMİREL adı CUMHURİYET ve demokrasi ile özdeşleşmiş bir isim olmuştur devlet adamı denince akıllarda kalan en güzel örnektir. Bu özellikte bir lider yetişmesi zordur. Yeri hala dolmamıştır. Kolay kolay da dolacağa benzemiyor. DEMİREL adı demokrasimizin temel taşıdır. Darbelerin ve muhtıraların hem kendisinin hem de yol arkadaşlarının üzerinde bir küçük leke bile bulamadığı bir siyasetçi idi. O’nun bize emaneti olan misyon ve hiçbir zaman dilinden düşürmediği DEMOKRASİ vurgusu bizim için yol haritası olacaktır. 


Siyasi hayatı boyunca özellikle KARADENİZ ve RİZE’ye ayrı bir önem ve insanına özel değer veren rahmetli Cumhurbaşkanımıza bu gün bizler ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Bölgemizin kalkınması, imarı ve inşası için her zaman desteğini ve yardımını gördüğümüz merhum DEMİREL adı, bizler tarafından ömrümüz oldukça yaşatılacaktır. 


Çoban Ateşi Hareketi olarak merhum Cumhurbaşkanımızı saygı, özlem ve rahmetle yad ediyoruz. Programın sonunda katılımcılar merhum Cumhurbaşkanı ile olan anılarını anlatarak özlemlerinin dile getirdiler. Programın sonunda  başta M.Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere demokrasi şehitleri Adnan MENDERES ve arkadaşlarına, ayrıca tüm terör şehitleri ve bu güzel yurdu vatan yapan şehitlerimize dualarla programa son verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi