Deniz, Aşk ve Vatan .. Rize'de Denizden Esintiler .

Eğitim 19.04.2019 - 10:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1753+ kez okundu.
 

Deniz, Aşk ve Vatan .. Rize'de Denizden Esintiler .

Denizden Esintiler . Deniz, Aşk ve Vatan Temalı Çayeli Denizcilik Lisesinin Şiir Dinletisi muhteşemdi   Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  tarafından ‘Deniz, Aşk ve Vatan” temalı Denizden Esintiler isimli şiir dinletisi  Çayeli Öğretmenevi ASO’da gerçekleştirildi. Yoğun katılımın  olduğu programa  Çayeli Kaymakamı  Mehmet Öztürk, Çayeli Belediye Başkanvekili Yusuf  Ziya Şerifoğlu,  İl Milli Eğitim Müdürü  Yaşar Koçak,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı  Salih Yelkenci, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan, Rize Liman Başkanı  Uğur Uzunoğlu  ve Çayeli Milli  Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin’ın   yanısıra birçok   okul müdürü, öğretmen, öğrenci   ve davetli katıldı. Dinletide; Sezai KARAKOÇ, Necip Fazıl KISAKÜREK, Cemal SAFİ, Arif Nihat ASYA, Ahmet Selçuk İLKAN, Atila İLHAN, Can YÜCEL gibi birçok ünlü şairin şiiri ve halk türkülerimiz öğrencilerimiz tarafından seslendirildi. Yaklaşık bir saat süren program büyük beğeni topladı. Müzik öğretmeni Oğuzhan Bektaşoğlu’nun bağlamasıyla katkı sunduğu dinleti  Çay TV Program yapımcısı Birsen Erten’in seslendirdiği şiirle sona erdi.

Denizden Esintiler . Deniz, Aşk ve Vatan Temalı Çayeli Denizcilik Lisesinin Şiir Dinletisi muhteşemdi
 

Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  tarafından ‘Deniz, Aşk ve Vatan” temalı Denizden Esintiler isimli şiir dinletisi  Çayeli Öğretmenevi ASO’da gerçekleştirildi. Yoğun katılımın  olduğu programa  Çayeli Kaymakamı  Mehmet Öztürk, Çayeli Belediye Başkanvekili Yusuf  Ziya Şerifoğlu,  İl Milli Eğitim Müdürü  Yaşar Koçak,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı  Salih Yelkenci, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan, Rize Liman Başkanı  Uğur Uzunoğlu  ve Çayeli Milli  Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin’ın   yanısıra birçok   okul müdürü, öğretmen, öğrenci   ve davetli katıldı.


Dinletide; Sezai KARAKOÇ, Necip Fazıl KISAKÜREK, Cemal SAFİ, Arif Nihat ASYA, Ahmet Selçuk İLKAN, Atila İLHAN, Can YÜCEL gibi birçok ünlü şairin şiiri ve halk türkülerimiz öğrencilerimiz tarafından seslendirildi. Yaklaşık bir saat süren program büyük beğeni topladı. Müzik öğretmeni Oğuzhan Bektaşoğlu’nun bağlamasıyla katkı sunduğu dinleti  Çay TV Program yapımcısı Birsen Erten’in seslendirdiği şiirle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi