Denizde boğulan baba ve iki oğlu son yolculuklarına uğurlandı

Karadeniz 13.07.2020 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1735+ kez okundu.
 

Denizde boğulan baba ve iki oğlu son yolculuklarına uğurlandı

SİNOP'ta, serinlemek için girdikleri denizde boğulan Ramazan Demirci (58) ile çocukları Resul (12) ve Kerem'in (14) cenazeleri düzenlenen törenle toprağa verildi.   Ayancık İlçesi Harzana plajında dün serinlemek için girdikleri denizde boğulan Ramazan Demirci ile çocukları Resul ve Kerem Demirci için bugün cenaze töreni düzenlendi. Baba ve iki oğlunun cenazeleri Ayancık İlçe Devlet Hastanesi morgundan alınarak Boyabat ilçe mezarlığına getirildi. Burada öğlen namazı sonrasında kılının cenaze namazının ardından cenazeleri toprağa verildi. Eşini ve iki oğlunu kaybeden anne Selma Demirci ile çocukları Hüseyin ve Medine Demirci törende güçlükle ayakta durabildi. 

SİNOP'ta, serinlemek için girdikleri denizde boğulan Ramazan Demirci (58) ile çocukları Resul (12) ve Kerem'in (14) cenazeleri düzenlenen törenle toprağa verildi.

 

Ayancık İlçesi Harzana plajında dün serinlemek için girdikleri denizde boğulan Ramazan Demirci ile çocukları Resul ve Kerem Demirci için bugün cenaze töreni düzenlendi. Baba ve iki oğlunun cenazeleri Ayancık İlçe Devlet Hastanesi morgundan alınarak Boyabat ilçe mezarlığına getirildi. Burada öğlen namazı sonrasında kılının cenaze namazının ardından cenazeleri toprağa verildi. Eşini ve iki oğlunu kaybeden anne Selma Demirci ile çocukları Hüseyin ve Medine Demirci törende güçlükle ayakta durabildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi