DEPREM ETKİSİ YARATAN İDDİA. TFF Başkanı değişiyor!

Spor 02.02.2020 - 21:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2791+ kez okundu.
 

DEPREM ETKİSİ YARATAN İDDİA. TFF Başkanı değişiyor!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in değişeceği iddiası gündeme oturdu. Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve gazeteci Candaş Tolga Işık, dikkat çeken bir iddia ortaya attı. 'TFF Başkanı değişiyor' paylaşımı Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından, "TFF Başkanı değişiyor" paylaşımında bulundu. Bu paylaşım gündeme bomba gibi düşerken taraftarlar da yeni başkanın kim olacağını tartışmaya başladı. TFF henüz açıklama yapmadı Türkiye Futbol Federasyonu, bu iddiayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. TFF'nin yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in değişeceği iddiası gündeme oturdu.


Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve gazeteci Candaş Tolga Işık, dikkat çeken bir iddia ortaya attı.


'TFF Başkanı değişiyor' paylaşımı


Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından, "TFF Başkanı değişiyor" paylaşımında bulundu. Bu paylaşım gündeme bomba gibi düşerken taraftarlar da yeni başkanın kim olacağını tartışmaya başladı.


TFF henüz açıklama yapmadı


Türkiye Futbol Federasyonu, bu iddiayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. TFF'nin yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi