Derede akıntıya kapılan çoban öldü, babası kurtarıldı

Karadeniz 28.03.2020 - 14:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1563+ kez okundu.
 

Derede akıntıya kapılan çoban öldü, babası kurtarıldı

ORDU’nun Ünye ilçesinde dereye düşen koyunlarını kurtarmak isterken akıntıya kapılan Savaş Korkmaz (20) öldü, babası Cevdet Korkmaz (55) ise kurtarıldı.   Olay, sabah saatlerinde Ünye ilçesine bağlı Tekkiraz Mahallesi’nde meydana geldi. Cevdet Korkmaz ile oğlu Savaş Korkmaz, merada otlattıkları sürüden bazı koyunların dereye düştüğünü fark edip, yardıma koştu. Hayvanları kurtarmak için dereye giren baba ve oğlu akıntıya kapıldı. Bölgedeki diğer çobanların yardımıyla dereden çıkarılan baba ve oğlu, çağırılan ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Savaş Korkmaz doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Cevdet Korkmaz'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

ORDU’nun Ünye ilçesinde dereye düşen koyunlarını kurtarmak isterken akıntıya kapılan Savaş Korkmaz (20) öldü, babası Cevdet Korkmaz (55) ise kurtarıldı.

 

Olay, sabah saatlerinde Ünye ilçesine bağlı Tekkiraz Mahallesi’nde meydana geldi. Cevdet Korkmaz ile oğlu Savaş Korkmaz, merada otlattıkları sürüden bazı koyunların dereye düştüğünü fark edip, yardıma koştu. Hayvanları kurtarmak için dereye giren baba ve oğlu akıntıya kapıldı. Bölgedeki diğer çobanların yardımıyla dereden çıkarılan baba ve oğlu, çağırılan ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Savaş Korkmaz doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Cevdet Korkmaz'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi