derin göğüs ve bacak dekoltesiyle ödül töreninde göz kamaştırdı

Magazin 04.12.2019 - 09:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4763+ kez okundu.
 

derin göğüs ve bacak dekoltesiyle ödül töreninde göz kamaştırdı

Genç oyuncu Aybüke Pusat, dün akşam katıldığı ödül töreninde derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı. Kırmızı halıda poz veren Pusat'a övgü yağdı. ; Oyuncu Aybüke Pusat, şıklığıyla ödül töreninde rüzgar gibi esti. Ödül törenine sponsor olan markanın tanıtım yüzlerinden biri olan Aybüke Pusat, geceye gümüş renkli derin göğüs ve bacak dekolteli bir elbiseyle katıldı. Ödül törenine Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez, "Yılın Yükselen Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Ölmez, geceye kendisi gibi oyuncusu sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile katıldı. Davete Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Hazal Filiz Küçükköse, Şeyma Subaşı ve Demet Evgar gibi isimler de katıldı. .

Genç oyuncu Aybüke Pusat, dün akşam katıldığı ödül töreninde derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı. Kırmızı halıda poz veren Pusat'a övgü yağdı.
;

Oyuncu Aybüke Pusat, şıklığıyla ödül töreninde rüzgar gibi esti. Ödül törenine sponsor olan markanın tanıtım yüzlerinden biri olan Aybüke Pusat, geceye gümüş renkli derin göğüs ve bacak dekolteli bir elbiseyle katıldı.


Ödül törenine Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez, "Yılın Yükselen Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Ölmez, geceye kendisi gibi oyuncusu sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile katıldı. Davete Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Hazal Filiz Küçükköse, Şeyma Subaşı ve Demet Evgar gibi isimler de katıldı.

.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi