Cezaevine 'uyuşturucu madde' sokan infaz koruma memuru tutuklandı

Karadeniz 21.02.2020 - 21:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3238+ kez okundu.
 

Cezaevine 'uyuşturucu madde' sokan infaz koruma memuru tutuklandı

GÜMÜŞHANE E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki tutuklu ve hükümlülere uyuşturucu madde temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınan infaz koruma memuru S.O.D., tutuklandı.   Gümüşhane E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki koğuşlarda yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında tanık beyanları ve ele geçirilen suç unsuru maddelerden yola çıkan ekipler, infaz koruma memuru S.O.D. ile işçi C.D. ve esnaf M.Ç.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden S.O.D., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama' suçundan tutuklandı, 2 kişi ise serbest bırakıldı. 

GÜMÜŞHANE E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki tutuklu ve hükümlülere uyuşturucu madde temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınan infaz koruma memuru S.O.D., tutuklandı.

 

Gümüşhane E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki koğuşlarda yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında tanık beyanları ve ele geçirilen suç unsuru maddelerden yola çıkan ekipler, infaz koruma memuru S.O.D. ile işçi C.D. ve esnaf M.Ç.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden S.O.D., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama' suçundan tutuklandı, 2 kişi ise serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi