Uzman çavuşun birlikte alkol aldığı arkadaşını kazara vurduğu iddiası

Karadeniz 05.04.2020 - 16:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2937+ kez okundu.
 

Uzman çavuşun birlikte alkol aldığı arkadaşını kazara vurduğu iddiası

KASTAMONU’nun Taşköprü ilçesinde, Ferhat Güzel (25), beraber alkol aldığı arkadaşı uzman çavuş M.İ.U.'nun tabancasından çıkan mermiyle yaşamını yitirdi. Jandarmaya teslim olan M.İ.U., arkadaşını kazara vurduğunu öne sürdü.   Olay, gece saatlerinde, ilçeye 15 kilometre uzaklıktaki Küçüksü köyü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, izne gelen uzman çavuş M.İ.U., arkadaşı Ferhat Güzel ile birlikte Çanşa Deresi mevkisinde alkol almaya başladı. İki arkadaş, alkolün etkisiyle yanlarında bulunan tabancalar ile havaya ateş açtı. M.İ.U.'nun tabancasından çıkan mermi, Ferhat Güzel'e isabet etti. M.İ.U., ağır yaraladığı arkadaşını daha sonra otomobil ile Taşköprü Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ferhat Güzel, hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarmaya teslim olan M.İ.U., ifadesinde, arkadaşını kazara vurduğunu söyledi. M.İ.U., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  

KASTAMONU’nun Taşköprü ilçesinde, Ferhat Güzel (25), beraber alkol aldığı arkadaşı uzman çavuş M.İ.U.'nun tabancasından çıkan mermiyle yaşamını yitirdi. Jandarmaya teslim olan M.İ.U., arkadaşını kazara vurduğunu öne sürdü.

 

Olay, gece saatlerinde, ilçeye 15 kilometre uzaklıktaki Küçüksü köyü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, izne gelen uzman çavuş M.İ.U., arkadaşı Ferhat Güzel ile birlikte Çanşa Deresi mevkisinde alkol almaya başladı. İki arkadaş, alkolün etkisiyle yanlarında bulunan tabancalar ile havaya ateş açtı. M.İ.U.'nun tabancasından çıkan mermi, Ferhat Güzel'e isabet etti. M.İ.U., ağır yaraladığı arkadaşını daha sonra otomobil ile Taşköprü Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ferhat Güzel, hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarmaya teslim olan M.İ.U., ifadesinde, arkadaşını kazara vurduğunu söyledi. M.İ.U., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi