GÖLET KIYISINDA ACILI BEKLEYİŞ

Karadeniz 14.07.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2007+ kez okundu.
 

GÖLET KIYISINDA ACILI BEKLEYİŞ

GÖLET KIYISINDA ACILI BEKLEYİŞ     Çorum'un Alaca ilçesinde, serinlemek için girdiği gölette kaybolan tarım işçisi Emrah Pullu'yu (21) arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Pullu ailesi de gölet kıyısında bekleyişlerini sürdürüp, ekiplerden gelecek haberi bekliyor. Emrah Pullu'nın babası Erdoğan Pullu (42), çocuğunun bulunmasını isteyerek “Buraya Kastamonu ilinden çalışmak için gelmiştik, saman işleri ile uğraşıyoruz. 5 gündür de buradaydık göle yakın bir alanda çadırda kalıyorduk. Çocuğum serinlemek için göle girmiş. Arıyorlar halen bulunamadı. Memlekete dönemeden çocuğumu burada kaybettik. İşimiz bitmişti dönme hazırlığı yapıyorduk, bir gün sonra da yola çıkacaktık. Oğlum  dünya tatlısı bir insandı. Çok iyi bir insandı hiç kimseye bir kötülüğü olmazdı. Hiç kimseye zararı olmaz duygusal bir çocuktu.  Haberi alan herkes Kastamonu’dan Çorum’a geldi. Seveni çoktu oğlumun. Ne olur bulsunlar oğlumu” dedi. Gölde kaybolan Emrah Pullu’nun akrabası ve yakın arkadaşı Burak Pullu ise çok üzgün olduklarını söyleyerek, "Herkes onu bekliyor. sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibine güveniyoruz. Çok zor durumdayız, inşallah bulunur.  Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin” dedi. 

GÖLET KIYISINDA ACILI BEKLEYİŞ  

 

Çorum'un Alaca ilçesinde, serinlemek için girdiği gölette kaybolan tarım işçisi Emrah Pullu'yu (21) arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Pullu ailesi de gölet kıyısında bekleyişlerini sürdürüp, ekiplerden gelecek haberi bekliyor. Emrah Pullu'nın babası Erdoğan Pullu (42), çocuğunun bulunmasını isteyerek “Buraya Kastamonu ilinden çalışmak için gelmiştik, saman işleri ile uğraşıyoruz. 5 gündür de buradaydık göle yakın bir alanda çadırda kalıyorduk. Çocuğum serinlemek için göle girmiş. Arıyorlar halen bulunamadı. Memlekete dönemeden çocuğumu burada kaybettik. İşimiz bitmişti dönme hazırlığı yapıyorduk, bir gün sonra da yola çıkacaktık. Oğlum  dünya tatlısı bir insandı. Çok iyi bir insandı hiç kimseye bir kötülüğü olmazdı. Hiç kimseye zararı olmaz duygusal bir çocuktu.  Haberi alan herkes Kastamonu’dan Çorum’a geldi. Seveni çoktu oğlumun. Ne olur bulsunlar oğlumu” dedi. Gölde kaybolan Emrah Pullu’nun akrabası ve yakın arkadaşı Burak Pullu ise çok üzgün olduklarını söyleyerek, "Herkes onu bekliyor. sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibine güveniyoruz. Çok zor durumdayız, inşallah bulunur.  Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi