DİKKAT !!! RİZE'DE KORONAVİRÜS PATLADI.

Rize 20.08.2020 - 12:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1695+ kez okundu.
 

DİKKAT !!! RİZE'DE KORONAVİRÜS PATLADI.

Vaka sayılarının her geçen gün hızlı bir artış içerisinde olduğu Rize il genelinde 17 Ağustos itibariyle toplam 821 pozitif vaka var. Rize'de en çok vakanın görüldüğü merkezde toplam 438 vaka mevcut. Merkeze bağlı köy ve mahallelerde 33 pozitif vaka ile Gülbahar mahallesi ilk sırada gelirken, Gülbahar'ı 25 vaka ile Tophane, 19 vaka ile Müftü mahallesi ve 18 vaka ile Yeniköy mahallesi izliyor. En Çok Vaka Güneysu'da Rize'den en çok vakanın görüldüğü ilçe ise 91 vaka ile Güneysu. Güneysu'da en çok vaka, dün İl Hıfızsıhha Kurulu kararı ile karantina altına alınan Kıbledağı Köyü ile Başköy Köyü'nde mevcut. Kıbledağı'nda 16 vaka var iken bu sayı Başköy Köyü'nde 11. (ÇAYTVHABER)

Vaka sayılarının her geçen gün hızlı bir artış içerisinde olduğu Rize il genelinde 17 Ağustos itibariyle toplam 821 pozitif vaka var.


Rize'de en çok vakanın görüldüğü merkezde toplam 438 vaka mevcut. Merkeze bağlı köy ve mahallelerde 33 pozitif vaka ile Gülbahar mahallesi ilk sırada gelirken, Gülbahar'ı 25 vaka ile Tophane, 19 vaka ile Müftü mahallesi ve 18 vaka ile Yeniköy mahallesi izliyor.


En Çok Vaka Güneysu'da

Rize'den en çok vakanın görüldüğü ilçe ise 91 vaka ile Güneysu. Güneysu'da en çok vaka, dün İl Hıfızsıhha Kurulu kararı ile karantina altına alınan Kıbledağı Köyü ile Başköy Köyü'nde mevcut. Kıbledağı'nda 16 vaka var iken bu sayı Başköy Köyü'nde 11.



(ÇAYTVHABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi