DİKKAT !!! RİZE'NİN İKİ MARKA LOKANTASI KAPATTI

Rize 21.03.2020 - 21:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4134+ kez okundu.
 

DİKKAT !!! RİZE'NİN İKİ MARKA LOKANTASI KAPATTI

RİZE'NİN MARKA LOKANTASI KAPATTI   1966 yılından beri sadece ramazan aylarında kapalı olan Tarihi Huzur lokantası kapatıyor.        54 yıldır kesintisiz ilimizde hizmet veren Turizm yönünden de ilimize katkı si olan Huzur lokantası sahiplerinden Ahmet TORNACI,yaptığı açıklamada kapatma nedeninin müşterilerimizin,personellerimizin ve ailelerinin dunya'da ve ulkemiz'de görünen COLID-19 Vürüsünün den etkilenmemesi sağlıklarını gözetmemizden olduğunu belirtti.          İsletmemizde yaklaşık 80 personel arkadaşımızla hizmet verdiklerini belirten TORNACI, personelimizin mağdur etmemek için çalışmalar yaptıklarını, Devletin vereceği desteğin üzerini, işletme olarak karşılayacaklarını, hiç bir mağduriyetin olmayacağını personele mağduriyet yasatmayacaklarini    ifade etti.      RİZE'NİN EN BÜYÜK İŞLETMELERİNDEN BİR BAŞKASI "YAKAMOZ"DA  KORONAVİRÜS NEDENİYLE KAPATMA KARARI ALDI..   Rize'de 2006 yılından beri Sahil dolgu alanı üzerinde hizmet veren; Düğün salonları, kafeteryalar, restorant ve diğer tüm birimlerini Koronavirüs nedeniyle geçici olarak tümüyle kapatma kararı aldı. İşletme sahibi Bahattin Karali yaptığı açıklamada: "Bilindiği gibi dünyada ve ülkemizde ciddi şekilde yaygınlaşan ve ölümcül sonuçlar doğuran Koronavirüs tehlikesine karşı önlem amaçlı tüm işletme birimlerimizi geçici de olsa kapatmak zorunda kaldık. Zaten dört adet olan düğün salonlarımız yasal olarak daha önce kapatılmıştı. Bu son derece doğru bir karardı. Bizler; diğer işletme bölümlerimizde Kafelerimiz ve özellikle de Restorantımızda ciddi sayıda personelimiz çalışmaktaydı. Bunlar hem kendi aralarında, hem de müşterilerimizle çok yakın temas halindeydi. Bu durum çok iç açıcı değildi. İşletme sahibi olarak, önce kendi aramızda, sonra da personelimizle oturduk bu kararı aldık. Olası bir kişinin rahatsızlığı tüm çalışan personelimizi etkileyebilir. Allah göstermesin. Böyle bir rısk'ı göz ardı edemezdik ve tüm birimlerimizde süresi belli olmasa da kapatılmasına karar verdik.. İyi de oldu. En azında hem bizim, hem de çalışanımızın içi rahat." Dedi.. Karali ayrıca: "Devlet; işletmemizde çalışan tüm personelimiz için zaten maaşları'nın 60'ini karşılıyor. Diğer kalan kısmı da işletmemiz tarafından karşılanıyor. Çok bir kaybınız yok. Önemli olan sağlıktır. Gerisi kolay..."" dedi.. B.Arif TURAN-Orhan YAZICILAR

RİZE'NİN MARKA LOKANTASI KAPATTI
 

1966 yılından beri sadece ramazan aylarında kapalı olan Tarihi Huzur lokantası kapatıyor. 

     
54 yıldır kesintisiz ilimizde hizmet veren Turizm yönünden de ilimize katkı si olan Huzur lokantası sahiplerinden Ahmet TORNACI,yaptığı açıklamada kapatma nedeninin müşterilerimizin,personellerimizin ve ailelerinin dunya'da ve ulkemiz'de görünen COLID-19 Vürüsünün den etkilenmemesi sağlıklarını gözetmemizden olduğunu belirtti. 
       
İsletmemizde yaklaşık 80 personel arkadaşımızla hizmet verdiklerini belirten TORNACI, personelimizin mağdur etmemek için çalışmalar yaptıklarını, Devletin vereceği desteğin üzerini, işletme olarak karşılayacaklarını, hiç bir mağduriyetin olmayacağını personele mağduriyet yasatmayacaklarini    ifade etti.
  

 

RİZE'NİN EN BÜYÜK İŞLETMELERİNDEN BİR BAŞKASI "YAKAMOZ"DA  KORONAVİRÜS NEDENİYLE KAPATMA KARARI ALDI..

 
Rize'de 2006 yılından beri Sahil dolgu alanı üzerinde hizmet veren; Düğün salonları, kafeteryalar, restorant ve diğer tüm birimlerini Koronavirüs nedeniyle geçici olarak tümüyle kapatma kararı aldı.


İşletme sahibi Bahattin Karali yaptığı açıklamada: "Bilindiği gibi dünyada ve ülkemizde ciddi şekilde yaygınlaşan ve ölümcül sonuçlar doğuran Koronavirüs tehlikesine karşı önlem amaçlı tüm işletme birimlerimizi geçici de olsa kapatmak zorunda kaldık.


Zaten dört adet olan düğün salonlarımız yasal olarak daha önce kapatılmıştı. Bu son derece doğru bir karardı. Bizler; diğer işletme bölümlerimizde Kafelerimiz ve özellikle de Restorantımızda ciddi sayıda personelimiz çalışmaktaydı. Bunlar hem kendi aralarında, hem de müşterilerimizle çok yakın temas halindeydi. Bu durum çok iç açıcı değildi. İşletme sahibi olarak, önce kendi aramızda, sonra da personelimizle oturduk bu kararı aldık. Olası bir kişinin rahatsızlığı tüm çalışan personelimizi etkileyebilir. Allah göstermesin. Böyle bir rısk'ı göz ardı edemezdik ve tüm birimlerimizde süresi belli olmasa da kapatılmasına karar verdik.. İyi de oldu. En azında hem bizim, hem de çalışanımızın içi rahat." Dedi..


Karali ayrıca: "Devlet; işletmemizde çalışan tüm personelimiz için zaten maaşları'nın 60'ini karşılıyor. Diğer kalan kısmı da işletmemiz tarafından karşılanıyor. Çok bir kaybınız yok. Önemli olan sağlıktır. Gerisi kolay..."" dedi..


B.Arif TURAN-Orhan YAZICILAR
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi